Şimdi Ara

createdxgifactory2 dxgi dll bulunamadı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Windows 7 de kurduğum ve ardından çalıştırmayı denediğim birçok programda aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümüne dair tavsiyeleriniz nelerdir? 64 bit.

createdxgifactory2 dxgi dll bulunamadı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Aralık 2022; 22:5:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

createdxgifactory2 dxgi.dll Bulunamadı Hatası

createdxgifactory2 dxgi.dll Windows 7 hatası, genellikle DirectX ile ilgili bir sorundan kaynaklanır. DirectX, Windows işletim sisteminde oyunlar ve diğer multimedya uygulamaları için gereken bir dizi bileşendir.

createdxgifactory2 hatası, createdxgifactory2 yordam giriş noktası dxgi.dll dosyasında bulunamadı mesajını gösterebilir. Bu, dxgi.dll dosyasının eksik veya bozuk olduğu anlamına gelebilir.

dxgi.dll dosyası, DirectX'in önemli bir parçasıdır ve grafik kartınızın işletim sistemiyle düzgün şekilde iletişim kurmasına yardımcı olur. Bu dosya eksikse veya bozuksa, grafik gerektiren uygulamalar düzgün çalışmayabilir.

createdxgifactory2 dxgi.dll hatasını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• En son DirectX sürümünü indir ve yükle.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelle.
    • dxgi.dll dosyasını sistem klasöründen kaldır ve ardından DirectX yeniden yükle.
    • Sistem dosyalarını taramak ve onarmak için Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştır.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Windows'u yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bununla birlikte, bu son çare olmalıdır, çünkü tüm kişisel dosyalarını ve ayarlarını silecektir.

createdxgifactory2 dxgi.dll hatasını önlemek için aşağıdaki ipuçlarını izleyebilirsin:

• Sistemini ve yazılımını düzenli olarak güncelle.
    • Kötü amaçlı yazılımlara karşı güvenilir bir virüsten koruma yazılımı kullan.
    • Bilgisayarını aşırı ısıtmaktan kaçın.

Bu adımları izleyerek, createdxgifactory2 dxgi.dll hatasını giderebilir ve grafik gerektiren uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kurduğun uygulamanın win 7 desteği var mı ne uygulaması mesela microsoftta en az win 8.1 yazıyor ihtiyaç olarak

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt

Kurduğum uygulamalarda Windows 7 desteği olmayanlar da da aynı hatayı veriyor olanlarda da. Mesela Microsoft Edge kurayım dedim aynı hatayı verdi. Sitesinde yazdığına göre Windows 7 desteği var esasen. Chrome denedim o da olmadı. Şu an yıllardır kullandığım Firefox dan yazıyorum, çok memnunum esasen ama bazı sitelerde sorun çıkarıyor o yüzden alternatif kurayım dedim. İnternet Explorer var ama durumu malum.

Çözüm öneriniz ne olur hocam bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Aralık 2022; 22:5:18 >
  • Sistemi formatla bir daha kur en basitinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt

Onu yapmak istemiyorum hocam içerisindeki dosyalarım sebebiyle. Farklı çözüm önerisi var mı bildiğiniz?

• yıllar yıllar geçmiş halen sorun çözümü için format at baştan kur deniliyor. siz evinize tadilat yapmak istediğinizde binayı yıkıp tekrardan mı yapıyorsunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.