Şimdi Ara

xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta 4 eflc oyununu yüledim.exe'sine tıklayıp açtım fakat oyunda xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı Hatası veriyor.Açmıyor.Fakat windows live games eki daha önceden kuruluydu bende.Ama yinede bu hatayı veriyor.Bi çözümü olan yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden tşkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xlive.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı Hatası

43 sıra sayısı xlive.dll dinamik bağlantı hatasıyla karşılaşıyorsan, bu durum xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığının bilgisayarında bulunmadığı anlamına gelir. Xlive, Microsoft'un Xbox Live oyun platformu için gerekli bir bileşendir ve bazı oyunlar ve uygulamalar düzgün çalışmak için buna ihtiyaç duyar.

Xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası genellikle şu durumlarda oluşur:

• Xlive bileşeni bilgisayarında yüklü değil.
    • Xlive bileşeni bozulmuş veya eksik.
    • Oyun veya uygulama, xlive.dll dosyasının eski bir sürümünü arıyor.

Hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• En son Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketi'ni yükle.
    • Xlive bileşenini Microsoft web sitesinden indir ve yükle.
    • Oyunu veya uygulamayı yeniden yükle.
    • Crackli bir oyun veya uygulama kullanıyorsan, resmi sürümü yüklemeyi dene.

Bu adımları izledikten sonra xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatasının çözülmesi gerekir. Hala sorun yaşıyorsan, Microsoft Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı hatayı bende alıyorum. ama ben 6. pactch yükledikten sorna bu hatayı vermeye başladı oyunu tekrardan yükledim yine aynı çözemedim bi türlü.
    oyunu yeni kurdum hemen pacth attım yine olmadı.
  • http://www.fulloyun.com/f91/xlive-dll-hatasi-xlive-bulunamadi-dinamik-baglanti-sorunu-cozumu-41012/

kolay gelsin ben denedim %100
  • bu uyarıyı alan arkadaşlar, bilgisayarınıza microsoft un "games for windows" programını kurun - ya da güncelleyin- uyarı ortadan kalkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 24 Nisan 2010; 17:38:36 >
  • SON SÜRÜM XLİVE PROGRAMINI İNDİRİP KURDUM YİNE BİŞEY DEĞİŞMEDİ, BENDE OYUNU 1030 YAMASI İLE OYNUYORUM
  • Daha önceden birçok şey denemiştim geçen gün bu xlive dll dosyasını oyunun klasörünün içine attım ve artık oyunu oynayabilmek için xlive saçmalığına mecbur değilim :)
    teşekkürler uymajeste
  • çözüm xlive.dll dosyasını gta4 kurulu oldu yerden silin girin. sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    yaa guncelllemyi yükledimm serial number ıstıyo dıstans worlds setup programı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.