Şimdi Ara

Win7?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde eski bir sistem var özelliklerine gelince,
    p4 3.0 işlemci,
    3 gb ddr ram, var hdd sorun olmaz.
    Eğer bu sisteme win7 kurulucaksa 300-350 Lira civarında dx11 destekli ekran kartı alınıcak.
    Elimde 32 ve 64bit enterprise sürümü var?
    Sizce bu taka win7 yi idare eder ve oyun konusunda fazla sorun çıkartırmı.
    Tabii ki fazla bi performans göstermesini beklemıyorum ama bazı kısıler win7 için xp den daha seri oldugunu söylüyorlar şansımı denemek isterim :]

• win7 tabiki kurulur kurulmaz değil fakat alcağınız ekran kartı o fiyata ve dx11 destekli olduğu için performanslı bir karttır işlemciniz yetersiz gelebilir o karta yani stabil çalışmaz sistem ama win7 istersen kurabilirsin sorun olmaz
  • Ramler iyide işlemci sorun çıkarabilir bence 350 değilde 400 bütçe ayır 250 Tlye ekran kartı al 150 TL yede çift çekirdek işlemci al , tabi anakartın destekliyorsa

dx11 destekleyen en ucuz kartlar 500 TL civarı diye biliyorum

Şunları alabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-e5400-pentium-dual-core-e5400-2.7-ghz-dual-core-2-mb-cache-800fsb-45-nm-cpu/productdetails.aspx?I_ID=36405

http://www.vatanbilgisayar.com/vtx3d-vx4850_1gbd3-h-hd4850-gddr3-1gb-256bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 12 Nisan 2010; 18:50:36 >

• Adamın eski bilgisayar dediği benim şuan kullandığım bilgisayardan daha iyi
  • @burock3699

-

Bencede eğer anakartın çift çekirdek desteği var ise işlemcini değiştirmeni öneririm. Yoksa aldığın dx11 destekli ekran kartından yeteri kadar performans alamazsın
  • @Furkan*
    quote:

* :http://www.exa.com.tr/exa/ekran_kartlari/his_hd5770-334-9322.html

Anakartımda ne yazık ki dual core desteği yok.Beni şuanlık idare etsin yeter.Hazirana doğru AMD dönüşü yapmayı planlıyorum zaten
  • O zaman bence paranı biriktir. Anakart, işlemci ve ekran kartını bir kerede değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birincisi anakartin agp mi pci e mi? p4 3.0 64bit destegi var mi yoksa nasil kuracaksin 64bit sistem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerqw3

@Furkan*
    quote:

* :http://www.exa.com.tr/exa/ekran_kartlari/his_hd5770-334-9322.html

Anakartımda ne yazık ki dual core desteği yok.Beni şuanlık idare etsin yeter.Hazirana doğru AMD dönüşü yapmayı planlıyorum zaten

Bu kartı alarak bu sisteme çok büyük bir hata yaparsınız amaç nedir niye dx 11 ?(işlemciniz olsun ramlerinizde yetersiz 3 gb olmasının önemi yok pentium işlemci taşıyan bir sistemin ramleri 533 mhz den yukarı değildir ram fsb leri)

Direct X denen olayın ne işe yaradığını ve performansta ne gibi bir etkisi olduğunu biliyor musunuz?

Her kim akıl verdiyse kafanızı dx 11 ile karıştırmışa benziyor...

ati hd 4770 o sistem için ideal bir karttır...

• Bencede 512mb 128 bit kart bile daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 12 Nisan 2010; 20:26:15 >
  • quote:

Elimde 32 ve 64bit enterprise sürümü var?

Şuanlık 64 olmasada elimde 32 de var bir denemek istiyorum win7 yi.
    Suanki sisteme gelince sisteme yazık olucak herhangi bir durum yok.Haziran ayına doğru sistem tamamen değişiceği için sorun yok :] , , ,O kartı ben arkadaşa sadece bir ornek olarak gösterdim :]
    Neyse konu sapmadan bu sistem üzerinden yorum yapıcak arkadaşlar varsa yapsın :]
    Neyse bir deneyelim bakalım bizde şu 7 yi :]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.