Şimdi Ara

Win7 32 bitten 64 bite geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi 32 bitten 64 bite geçirmek istiyorum. Bilgisayarımın markası Hp. Hp Format cd leri elimde fakat nasıl 64 bite geçeceğimi bilmiyorum. En son formatlamamda 32 mi 64 mü diye sormuştu . Ben 64 ü seçmiştim ama hata vermişti. Yani bilmiyordum ve hala bilmiyorum. Bu cdler ile 64 bit kurmam mümkün mü , mümkün değilse nasıl kurabilirim? Bu konular hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

Bilgisayar bilgilerim ;
    -Win7 Home Basic 32 bit
    -İşlemci Pentium(R) Dual-Core Cpu 3.20ghz
    -Ram 2gb

Yardım edenlerden şimdiden Allah razı olsun.

• formatlarken 32 diye bişey sormaz x86 -x64 olarak sorar x86 32 bit x64 64 bit dir 2 gb ramın var 64 bite geçmeni tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutyetis -- 10 Nisan 2014; 8:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

formatlarken 32 diye bişey sormaz x86 -x64 olarak sorar x86 32 bit x64 64 bit dir 2 gb ramın var 64 bite geçmeni tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiR-BickLe23

Arkadaşlar sistemimi 32 bitten 64 bite geçirmek istiyorum. Bilgisayarımın markası Hp. Hp Format cd leri elimde fakat nasıl 64 bite geçeceğimi bilmiyorum. En son formatlamamda 32 mi 64 mü diye sormuştu . Ben 64 ü seçmiştim ama hata vermişti. Yani bilmiyordum ve hala bilmiyorum. Bu cdler ile 64 bit kurmam mümkün mü , mümkün değilse nasıl kurabilirim? Bu konular hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

Bilgisayar bilgilerim ;
    -Win7 Home Basic 32 bit
    -İşlemci Pentium(R) Dual-Core Cpu 3.20ghz
    -Ram 2gb

Yardım edenlerden şimdiden Allah razı olsun.

1-İşlemciniz E6700 ise yanılmıyorsam 64 bit destekliyor.
    2-2gb rem ile 64 bitten fazla verim alamazsınız en az 4gb ve üstü gerekir.
    3-32bit sisteme göre 64 bit'in performansı 2 kat daha hızlıdır ve 32 bit dosyalarıda çalıştırır içerisinde 2 adet Program Files dosyası vardır birisi
    x86 olan yani 32 bit diğeri normal 64 bit içindir
    4-Anakartınız nedir 64 bit destekliyor mu driverları

• İşte buyrun birazcık daha bilgilendirirseniz sevinirim.

Win7 32 bitten 64 bite geçmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.