Şimdi Ara

win7/64 sorunu yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba win7/64 win8/64 yüklediğim zaman mavi ekran hatası alıyorum, ama win7/32 win8/32 yüklediğim zaman hiç problem olmuyor hersey süper. ama ben 32 bit

kullanmak istemiyorum. tüm forumdaki konulara baktım okuyup anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım google amcamdan aradım diğer sitelerdende arastırdım yinede olmadı. şimdi sizin

fikirlerinizi tek tek uygulayarak denemek istiyorum tüm denemelerimide sizinle paylaşmak deneme yanılma yöntenmiyle sonuca ulaşmaya calışmayı düşünüyorum. bilgisayar sistemimi

vatanbilgisayardan topladım.

amd fx 8350
    asus m5a97 r20
    gtx 650 tib
    gskill 4*2 gb 1866 mhz
    XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W
    setage barcuda 1tb

• quote:

Orijinalden alıntı: azalhan

Arkadaşlar merhaba win7/64 win8/64 yüklediğim zaman mavi ekran hatası alıyorum, ama win7/32 win8/32 yüklediğim zaman hiç problem olmuyor hersey süper. ama ben 32 bit

kullanmak istemiyorum. tüm forumdaki konulara baktım okuyup anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım google amcamdan aradım diğer sitelerdende arastırdım yinede olmadı. şimdi sizin

fikirlerinizi tek tek uygulayarak denemek istiyorum tüm denemelerimide sizinle paylaşmak deneme yanılma yöntenmiyle sonuca ulaşmaya calışmayı düşünüyorum. bilgisayar sistemimi

vatanbilgisayardan topladım.

amd fx 8350
    asus m5a97 r20
    gtx 650 tib
    gskill 4*2 gb 1866 mhz
    XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W
    setage barcuda 1tb

Anakartınız 64 biti destekliyor mu? Araştırdınız mı?

• evet araştırdım fakat bununla ilgli net bir yazı bulamadım :S
  • azalhan A kullanıcısına yanıt
    Ozaman anakartınız 32 bit olabilir.Şunuda sorayım ramların tamamını görüyor mu? Örnek: Biostaykan 4 gb iken açıldığında bilgisayar özlliklerinde 2. küsür gibimi eksik görüyor..
  • 8 gb ram gözüküyor. ram testti yaptım bugun hata bulamadı.
  • quote:

8 gb ram gözüküyor. ram testti yaptım bugun hata bulamadı.

Yanlış anladınız 8gb tamını mı? görüyor 32bitlik sistem.
  • 32 bitlik sistemde 3,87 civarında gözüküyordu şuan tekrar 7/64 denediğim için tam bilgi veremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

32 bitlik sistemde 3,87 civarında gözüküyordu şuan tekrar 7/64 denediğim için tam bilgi veremiyorum.

Eğer 64 bit format cd düzgünse format atabilirsiniz.Lakin eğer mavi ekran alırsanız cd bozuk yada donanımsal bir sıkıntı olabilir.
  • Arkadaslar sorunun ram den oldugu anlasildi. Suan tek 4 gb lik ram kullaniyorum hiç bir problem yok hersey güzel.

Ayni sorunu yasayan arkadaslarim ram leririni tek tek kullanarak sorun yasayacaklarmi baksinlar. Ben ram testi yaptim problem yoktu. win/7 ram testi yaptim problem yoktu. pc 8 gb ram olarak gozukuyordu oda tammadi. netten ram test programi indirdim problem cikmadi. hersey iyi gözüküyordu fakat yinede problem ram lerde cikti. ram lerden birisi diğerine ara sıra ayak uyduramiyormuu...

Pazar günü vatana gidip arizali olanini degistirecegim.

Cevaplariniz ve yardimlariniz için tsk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azalhan -- 31 Aralık 2013; 13:44:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.