Şimdi Ara

Win7'de hangi antivirus calisiyo allah askina ya bune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 kurdum ama hicbir antivirus dogru duzgun calismadi.eset avira mcafee webroot hicbiri calismadi.win7de hangi antivirus calisiyo?
    Eset'in hangi versiyonu calisiyo acaba beyler bayanlar bana bi soyleseniz.son surum kurdum calismadi.v9 calisir mi acaba yoksa 8-7-6 hangisini kuralim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 29 Temmuz 2020; 10:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comodo çalışıyor mu?

• Hiç biri çalışmaz çünkü ondan desteğini çekince uygulamalarda çekmiştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 kurmanı tavsiye ederim diğerleri yarıda kalmış gibi

• hemşerim devir windows 10 devri 512 mb ram ile bile fişek gibi hızlı çalışıyor windows 10
  • Antivirüs nereye tıklayacağını bilmeyenlerin kullanması gereken bir yazılımdır, sade haliyle kullan. Hatta defenderi de sil gitsin, performansın keyfini sür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 8 Ağustos 2020; 22:26:14 >
  • Avast kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPhoenix

Hiç biri çalışmaz çünkü ondan desteğini çekince uygulamalarda çekmiştir
    Eset 8 sinirsiz etkinlestirmeli olani mevcut gayette guzel guncellemeleri aliyor.2016 dan beri win7 de kullanirim.son 1 yildirda win10 da kullaniyorum.

• webroot kullaniyorum bir sıkıntı yok.
    Eset de calismisti ama guncelleme
    problemleri cikardi.
    win 7 SP1 32 bit isletim sistemi.
    diger bilgisayarda win10 yuklu ama
    onu kullanmak bile istemiyorum.

• Ssd alip win8 yukleyip 1 yillik trendmicro int. Sec. Satin aldim.hdd alali 2 sene olmustu ama %100 disk hatasiylan basim derde girdi.param haram zikkim olsun diskli eski tip hdd satan o firmaya

Hicbiri calismadi bos yere kafadan atmayin beyler.eset son surum yukledim win7de calismiyor hatasi aldim webroot falan hepsini denedim atmayin kafadan

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

Ssd alip win8 yukleyip 1 yillik trendmicro int. Sec. Satin aldim.hdd alali 2 sene olmustu ama %100 disk hatasiylan basim derde girdi.param haram zikkim olsun diskli eski tip hdd satan o firmaya

Hicbiri calismadi bos yere kafadan atmayin beyler.eset son surum yukledim win7de calismiyor hatasi aldim webroot falan hepsini denedim atmayin kafadan
    Kimsenin kafadan attigi filan yok.10 seneden fazladir.Eset kullaniyorum.heleki 8 surumu snirsiz crackli.Suan hali hazirda laptobumda win10 da yuklu defenderi kapatip bu dedigim eset i yukledim.Evvelindede 7 de yillarca kullandim.Millet sana yardim ediyor fkir belirtiyor sen kafadan atma dyorsun.Ksura bakmada ya sende ya pc nde ciddi problem var.Bunca insanda calisip sende calismamasi tuhaf zaten.Kafadan atan sensin bence.Ya kendini ya pc ni yada her ikisini bi kontrol ettir.

• Dostum ne crack'li antivirusu ya senin kafan mi guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

Dostum ne crack'li antivirusu ya senin kafan mi guzel
    Brader hadi cracki gec.Normal kur o halde.10 senedir kendi kullandigim sistememi inanayim sanami.Senin kafa guzel belliki.Beceriksiz.Daha bi virus programini pc ne kuramakdan acizsin.Gelmis birde burda yardim dileniyorsun.Suna beceriksizim dede inanalim.Bilgisayarin B sinden anlamiyan adamlar konu aciyor sonra suclu biz oluyoruz te Allah im ya

Senle hic ugrasamam.Sana yazdigim mesajdaki bastigim harflerde kullandigim enerjiye yazik.BLOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 3 Eylül 2020; 18:0:12 >
  • Win7 kurup eset son surum indirip kurmaya calistigimda 'isletim sistemi desteklenmiyo' dedikten sonra gerisi bos

• Hocam hiçbir program çalışmıyorsa Microsoft Security Essentials kur, o kesin çalışır. Çok güçlü bir program olduğunu iddia edemeyeceğim ama hiç yoktan iyidir.

• umisan kullanıcısına yanıt
    Diskli hdd'yi kurtarmak icin yuklemistim ama bitti dostum bitti win7 eto bitti muhabbetine döndü

• Ya ne win10'u yaa...
    Önce bi final surumu ciksin bi bakalim oyle olmuyo 2004 surumuyle falan karin doyurmuyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.