Şimdi Ara

Win7'de UEFI Win10'u Farklı Bilgisayara Kurulum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim üzere Win7'den Win10'a geçiş işlemi yapmak istiyorum.

Öncelikle Windows 7 64bit Laptop kullanıyorum ve orijinal lisanslı bir Windows 7 mevcut.
    Laptop Win7'yi 10'a ( Laptop özellikleri karşılıyor) yükseltebilir miyim?

2. olarak ise ben bu Windows'u topladığım yeni PC'ye UEFI Win10 olarak kurmak istiyorum. Hangi basamakları takip etmeliyim?

PC:
    i5 6500
    Rx 470 4GB
    B150M Bazooka
    Kingstone 2133 16 GB (2x8)

NOT: UEFI kurulum vb. videoları izledim fakat kafamda net bir cevap oluşmadı. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Laptop Win7'yi 10'a ( Laptop özellikleri karşılıyor) yükseltebilir miyim?

Evet yükseltebilirsin, bir sorun olursa Microsoft Müşteri Hizmetleri ararsan sana bu konuda yardımcı olurlar.

2. olarak ise ben bu Windows'u topladığım yeni PC'ye UEFI Win10 olarak kurmak istiyorum. Hangi basamakları takip etmeliyim?

PC:
    i5 6500
    Rx 470 4GB
    B150M Bazooka
    Kingstone 2133 16 GB (2x8)

NOT: UEFI kurulum vb. videoları izledim fakat kafamda net bir cevap oluşmadı. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Gerekli Olanlar.
    Microsoft sitesinden Windows 10 Home 64Bit iso + Rufus programı

Rufus programı ile Windows 10 işletim sistemini uefi olarak kurmak istersen, Rufus programında Disk Bölüm Düzeni ve Hedef Sistem Türü bölümünde GPT seçeneğini seçersen, bilgisayarına uefi Windows 10 kurulumu yapmış olursun.
    Aslında çok basit işlemler, bir kere denesen öğrenirsin, Windows 10 kurulumu sonrasında zaten bir daha format atmak gibi bir şey yapmayacaksın, her şey Windows 10,un içinden hallolacak.
    SSD varsa kurulum en fazla 5 dakika sürecek.

• Technopat Kanalımız da Recep Bey ile anlatıldı izlemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.