Şimdi Ara

Win7 den anlayan.Delirmek üzereyim. (Resimli ve Ayrıntılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öyle bir sorunum var ki deli olmak üzereyim. Sorunum tam anlamıyla şu:
    Herhangi bi program veya oyun için windows güvenlik duvarı erişime izin verme penceresi açtığında bilgisayar çığrından çıkıyor.
    Öyle ki güvenlik duvarı diğer tüm programları tek tek engellemeye çalışıyor. Engellemeye çalıştığı program da bilgisayarı acayip yavaşlatıyor.(i7 işlemcide %20 cpu kullanıyor).
    İşlemi görev yöneticisinden kapattığımda 15 saniye sonra güvenlik duvarı başka programı engellemek için uğraşıyor ve bunun ardı arkası kesilmiyor.
    Ben de her böyle hata verdiğinde sistem geri yükle kullanıp tekrar tekrar sistemi geri yüklüyorum artık delirmek üzereyim bi oyuna girmeye korkuyorum.
    Bilgisayarım asus n56vz-s4016v win7 64bit home premium
    Resim 1:

Resim 2:
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu hata virüsten kaynaklı nasılcözersin bilmiyorum.
  • Virüsten olduğuna emin misin normal oyunlar oynarken hiçbir sorun yok crysis 2 ve assassin creed gibi patch yükleyen oyunlarda sorun var bu oyunlar güvenlik duvarından izin istedikleri zaman bu sorun başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o büyük ihtimal bir virüs yada hatadır bendede oldu o görev yöneticisinden sağ tıkla işlem ağaçını sonlandır de çözülür bekli
  • Denedim olmuyor

• Resimlerden bişe anlaşılmıyor. çok küçük
  • Bende Home premium kullanıyorum ama o kadar işlem yok bende, sanırım bu yüzden o kadar işlem ultimate'de bile yoktur heralde 112 tane işlem az değil.

Bende en fazla böyle oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G2PRoOo

Virüsten olduğuna emin misin normal oyunlar oynarken hiçbir sorun yok crysis 2 ve assassin creed gibi patch yükleyen oyunlarda sorun var bu oyunlar güvenlik duvarından izin istedikleri zaman bu sorun başlıyor

adım gibi eminim. Az mı ugraştım ben bunlarla. Hatta sistem geri yükleme dosyalarının içinde oluyorlar genelde.
  • Microsoft Security Essentials indirip tam tarama yap. Virüs varsa otomatik temizleyip işe yarayacağına inanıyorum. Sevgiler
  • Virus kasiyo pcyi sen en iyisi avg ve avirayla tarat

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.