Şimdi Ara

win7 hatasi ne olur yardim edin.muskul durumdayim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "windows yukleme kaynaklarina erisemiyor.yukleme kaynaklarinin erisilebilir oldugunu dogrulayin ve yukleme islemini yeniden baslatin" seklinde geliyo win7 kurulumun yarisina geliyorum boyle birseyle karsilasiyorum.vista format cdim vardi ondada ayni sorunu verdi.lutfen yardirimci olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardimci olacak bi adam birisi bisey soylesin

• Kullandigin DVD'ler sorunlu olabilir. Harddisk,optik surucu veya memory roblemi bile olabilir. Buna tikla cozulsun gibi bir cozum sozkonusu degil. Internette bakarsan disklerini degistirerek cozume ulasanlar oldugunu gorebilirsin. Yani onlar donanimsal bir sorun yuzunden bu durum ile karsilasmislar.
  • ingilizcesini düşündüm ama tam cevap olur mu bilmiyorum.
    Birkaç test yapmak lazım, farklı ram'ler sistemde varsa bunları teke indirin.
    Olası ekstra parçaları (tv kartı vs) sistemden ayırın, sökün. Optik sürücüde sorun olabilir, alternatif bulmak gerekiyor.

Diskin tamamen formatlanarak veya partition'ların silinerek yeniden oluşturulması ile yükleme yenilebilir.
    Konu bolca deneme-yanılma aşamasına giriyor. Alternatif olarak XP SP3'lü bir işletim sistemi de yüklenebilir.
    Sorunun çözümüne katkısı umarım olur. Kolay gelsin...
  • partitionslari sildim yeniden olurtrdum ..olmadi. Bu seferde hicbir surucu gorunmuyor... Ne yapmam lazim ????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.