Şimdi Ara

win7 hiren's boot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hirens boot cd sini netten indirdim.
    daha önce pc de win vardı ama diski formatladım bootmgr yok oldu tekrar win 7 kurmak için bu program işe yararmı
    geçici olarak ubuntu kullanıyorum.Dye kurdum ubuntuyu C boş ntfs olarak biçimlendirdim ama xp cd sini görmüyor win 7 cd sinide görmüyor.başlangıç ekranında biraz bekledikten sonra ubuntu açılış ekranına geçiyor.

hirens boot acaba işime yararmı.bootmgr burdan yükleyebilirmiyim
    amacım tekrar win 7 kullanmak

• Bilgisayar açılırken del tuşu ile ya da hangi tuş atanmış ise onunla biosa girin. Advanced kısmında boot priority kısmı olacaktır değişik isimlerde de olabilir onu ilk önce cd-rom olacak şekilde ayarlayın kayıt edin ve yeniden başlatın CD'den boot etmesi gerekir. Hangi işletim sistemini yüklemek istiyorsanız onu yerleştirin ve sistemi yeniden başlatın. HDD de farklı bir işletim sistemi olması, formatlı formatsız olması da önemli değil. CD veya DVD sağlam ise oradan açılması lazım. Sistem hiç CD den boot edemiyorsa hiren's boot cd ile de sistemi açamazsınız sürücüde bir problem var demektir.
  • windows 7 kurmakla hirens boot cd nin hiçbir alakası yok
  • ya heryerde aynı cevapları alıyorum ama benım sorunumu tam aolarak anlayan olmadı bir haftadır

linki incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.pc cd romdan nasıl boot edilir biliyorum benim sorunum farklı diskte arızalı değil ubuntu kuruyorum sorun çıkmıyor c yi ntfs olarak formatlıyorum
    ondada sorun yok 5 farklı dvd denedim banamısın demedi
    usb den yüklüyorum oda orjinal cd den koppya onunda key i yok bende yarıda kalıyor

http://resim.donanimhaber.com/m_54250038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54278753
  • bakın çok gereksiz yerlere temas ediyorsunuz,gereksiz yere..
    sizin bootmanager compressed hatası almanız,win7 kuramamanızın sebebi bu ubuntular vs değil.
    Eğer C sürücünüz GERÇEKTEN BOŞSA (formatladım dediniz) BOOTABLE (boot edilebilme özelliği olan) bir win7 dvdsi ile rahatlıkla format atabilirsiniz.
    tabi bundan önce biosa girip default ayarlara sıfırlamanızı ve ardından first boot device ı dvd yapmayı da unutmayın.

bence siz boot edildiğinden emin olduğunuz bir win7 dvdsi edinin.boşa uğraşıyorsunuz.

EKLEME :

5 farklı dvd denedim banamısın demedi
    usb den yüklüyorum oda orjinal cd den koppya onunda key i yok bende yarıda kalıyor

yazmışsınız..bakın 5 tane dvd denediniz ama birtanesinin bile bootable olduğunun garantisi yok.bunun yanında dvd sürücünüzün diski tam olarak okuduğuna dair de ortada bir garanti yok.
    usbe attığınıza gelince aynı sistemle elinizde dvdde bulunan işletim sistemi dosyalarını (tabi usbyi bootable olarak bırakmanız gerekiyor) usbye atıp usb üzerinden de kurulumu deneyebilirsiniz.

siz usbdeki kurulumu hazır biryerden mi indirdiniz serial istiyor?istemeyen birtane edinin..anladınız siz onu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 7 Kasım 2011; 18:32:19 >

• denediğim dvd lerin hepsini başka pc de denedim orda çalıştılar ama benim pc de olmuyor.
    bu cd lerle daha önce bende kurulum yapmıştım
    sorunumu hallettim win 7 yi usb den yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor.usb den yükledikten sonra diğer dvd lerde çalışmaya başladı sorunun ne olduğunu bende bilmiyorum ama durum budur

cavaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    19 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.