Şimdi Ara

win7 kart oyunarını win8 de oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, win7 deki kart oyunlarını win8 de çalıştırabilmek için biraz uğraştım ama doğrudan çalışmadı, ben solitaire oyununu çok severim, benim gibi bu oyunları seven arkadaşlar olduğunu farzederek birkaç not paylaşıcam, win8 mağazada çeşitli kart oyunları var ama klasik oyun gibi keyif vermedi, yapmamız gerekenler, win7 deki, program files/Microsoft games klasörünü win8 diskimizdeki program files klasörüne kopyalıyoruz, yine win7; Windows/system32/ dizininden CardGames.dll dosyasını bulup win8 deki aynı dizine kopyalıyoruz, artık oyunlarımız çalışır durumda,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• win7 dedekı tavla oyunuda bu sekılde çalışır mı ? denedınız mı hıc ? bende onu ıstıyorumda
  • hocam benim pc de multiplayer versiyonu varmış, bahsettiğiniz oyunsa onu denedim 2 tane dll dosyası sordu, win7 den kopyaladım ama bi tanesinin kaynak dizini win8 de aynı dizinde yok, bu yüzden çalıştıramadım, biraz araştırayım çözüm bulursan paylaşırım

bu arada win8 mağazada tavla oyunu var, haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 6 Kasım 2012; 23:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada olanlar güzel aslında. Dün ben solitaire , mahjong , taptiles falan yükledim..
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama, bana 32 bit win7 oyunları lazım, birisi upload edebilir mi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.