Şimdi Ara

Windows 10 Oyunlarda Uyumluluk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bu saatlerde Windows 10'u kurdum. Gerçekten en mükemmel Windows diyebilirim gerek mobil oyunları oynayabilme gerek aşırı hızlı Edge tarayıcısı olsun çok beğendim.

Hatta CS:GO oynarken 5 fpslik bir artış gördüm oyunda.Şu ana dek başarıyla oynadığım oyunlar;

CS:GO
    M&B : Warband
    Star Wars: Jedi Knight Jedi Academy

Fakat çoğu oyunda uyumsuzluk ortaya çıkıyor.Mesela Vindictus Online oynamaya çalışıyorum açılmıyor ama görev yöneticisinde görünüyor ve kapatmaya çalıştığımda Erişim Engellendi
    diyor. Neyse ki o sorunu çözüm ama sonuç olarak oyun açılmıyor sitesinde de düzelteceklerini söylüyorlar.

Hadi neyse Skyrim gireyim dedim,abicim siyah ekranda kalıyor,yanıt bile vermiyor.

Cidden Win 7'ye geri dönmelimiyim diye düşünüyorum bazen.Win7 geçmekte ısrarcı değilim ama oyun oynadığım için sorun yaratıyor.Hani Vindictus'u update ile fixlerler güncel bir
    online oyun ama Skyrim 4-5 sene önce çıktı ve yaklaşık 1 yıldır update gelmiyor,geleceğini de sanmam.

Sizce ne yapmalıyım?

Not: Birde sesler çok boğuk geliyor nedense Win10'da. Bass'ı ve Tiz'i kısmama rağmen kötü geliyor hani o kadar büyük sorun değilde çözsem mutlu olurum
    Ses driverlarıyla ilgili bir şey sanırım bu sorunuma da çözüm bulursanız sevinirm,görüşmek üzere.

• Bendede GTA 4 ve M&B Warband açılmıyor kardeşim Pes BF Cod açılıyor ama GTA ve M&BWda çalışmayı durdurdu diyor. Win8de GTA 4 GTA 5 ve M&BWda hiçbir problem yoktu neden böyle ?
  • Yeni çıkmış bir işletim sistemi bazı oyun ve programlarla uyumsuz olabilir. İleride yapılan güncellemelerle giderilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim steam üzerinden çalışıyor.Orginal değilse, o yüzden sorun çıkarıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.