Üst teki linkte genel olarak görebilirsiniz özelliklerini.
Şuan win8 kullanıyorum oyunlarda sorun yok ama Chromede falan kasmalar oluyor video izlerken donmalar.
Size WIN7 ye geçmelimiyim
bence windows 8 de kalmaya devam edin güncelleme yapabiliyorsanızda 8.1 olarak güncelleyin performans olarak 8 iyidir 7 göre alışmadığınız için tuhaf gelemebilir oyunlarda farklılar oluşabiliyor kullandığınız işletim sistemine göre
Windows 8.1 SL kullanıyorum fakat sürekli küçük işlemlerde HDD kullanımı aşırı artıyor ve sistemde yavaşlamalar mevcut oluyor. Windows 8.1 sorunları için her şeyi denedim fakat bir sonuç alamadım stabil çalışma sağlayamıyorum. Windows 7 de bu sorun ortadan kalkarmı sizce sadece oyun ve internet için kullanıyorum bilgisayarımı
quote:
Orijinalden alıntı: KAJMER1
Windows 8.1 SL kullanıyorum fakat sürekli küçük işlemlerde HDD kullanımı aşırı artıyor ve sistemde yavaşlamalar mevcut oluyor. Windows 8.1 sorunları için her şeyi denedim fakat bir sonuç alamadım stabil çalışma sağlayamıyorum. Windows 7 de bu sorun ortadan kalkarmı sizce sadece oyun ve internet için kullanıyorum bilgisayarımı
Sendeki hdd de sorun olabilirmi bendede win8.1 var öle aşırı hdd kullanımı olmuyor gereksiz windows servislerini kapattınmı arka planda çalışan kullanmadığın
Kapatııklarını söyleyebilirsin iyi olur benim için bende uygulamış olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme