Şimdi Ara

Win7 Onarma sorunu/ TR dışındayım lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, win7 yuklu laptopum unmountable_boot hatası yüzünden açılmamaya bsşladı.. onarımı sectigimde yuklenir gibi oluyor fakat bos ekranda sadece mouse imleci kalıyor.. yeniden win7 yuklemek istedigimde ise dil/klavye seciminden sonra "windows yukleniyor" yazıp takılıp kalıyor.. saatlerce bekledim, Hdd ışığıda yanmıyor beklerken.. acil yardımlarınızı bekliyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virtualien kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalırsa senin evvela hddyi onarman gerekiyor. Ama öncesinde başka bir windows kalıbıyla format atmayı dene. YOk ben daha önce bu imaj ile format attım diyorsan o zaman sorun harddiskte. şu konuları bir oku istersen. :http://7.enpedi.com/2010/06/windows-7-hasar-gormus-mbr-kaydn.html

http://ref5.net/donanim-f46/windows-cd-si-ile-check-disk-nasil-yapilir-yadimci-olun-lutfen-k45358/

Eğer bu işlemler başarılı olursa kurulumda bir sıkıntı olmayacaktır..?

• virtualien kullanıcısına yanıt
    Ayrıca hiren boot cdyi başka bir pcden indir. Bunu cdye yaz ve pcyi bu cdden başlat. Ben hiç kullanmadım ama disk onarma,bölme ve birleştirme özelliği de mevcut.

linki pm olarak attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Haziran 2015; 22:12:25 >
  • tesekkurler hocam yarın internet cafeden indirip denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualien

tesekkurler hocam yarın internet cafeden indirip denicem

Bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevapla seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin. Yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil linux kurulumu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.