Şimdi Ara

win7 oturum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda dün hiçbirşey yokken bugün açtığımda 2-3 saniye sonra kendiliğinden oturum kapatıyor. Tekrar hesabı seçiyorum. Açılınca yine oturumu kapatıyor. Bu şekilde sonsuz bi döngü var.
    Çözümü bilen varsa lütfen esirgemesin.

• Virüs bulaştırmışsınız. Bilgisayar açılırken sürekli F8 tuşuna basıp güvenli modu açın. Başlat menüsüne msconfig yazıp enterlayın. Başlangıç sekmesine geldikten sonra oradan bilgisayar açılırken açılmasını istediğiniz şeyler hariç hepsinin işaretini kaldırın. Sorununuz çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

Virüs bulaştırmışsınız. Bilgisayar açılırken sürekli F8 tuşuna basıp güvenli modu açın. Başlat menüsüne msconfig yazıp enterlayın. Başlangıç sekmesine geldikten sonra oradan bilgisayar açılırken açılmasını istediğiniz şeyler hariç hepsinin işaretini kaldırın. Sorununuz çözülecektir.

teşekküler. dediğini yaptım sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: feero

quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

Virüs bulaştırmışsınız. Bilgisayar açılırken sürekli F8 tuşuna basıp güvenli modu açın. Başlat menüsüne msconfig yazıp enterlayın. Başlangıç sekmesine geldikten sonra oradan bilgisayar açılırken açılmasını istediğiniz şeyler hariç hepsinin işaretini kaldırın. Sorununuz çözülecektir.

teşekküler. dediğini yaptım sorun çözüldü

Önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.