Bildirim
Win7 Pc yi Uyku Moduna Alınca İnternet Kesiliyor Lütfen Yardım Uyku MoDUNDAYKEN iNTERNET kESİLMESİN.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zaten net gitmezse uyku moduna aykırı olur ekran kapatma özelliğini seç sadece ekran koruyucudan -
quote:
Orijinalden alıntı: extácy
zaten net gitmezse uyku moduna aykırı olur ekran kapatma özelliğini seç sadece ekran koruyucudan
adam galiba fan sesini demiş yada ben öyle anladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ
quote:
Orijinalden alıntı: extácy
zaten net gitmezse uyku moduna aykırı olur ekran kapatma özelliğini seç sadece ekran koruyucudan
adam galiba fan sesini demiş yada ben öyle anladım.
o zaman fana dışarıdan açma kapama tuşu bağlaması lazım
cpu fanı değilde kasa içi havalandırma fanına dışardan açma kapama butonu bağlasa sorun olmaz sanırım -
ya şimsi pc nin sesi çıkmıcak uykuya alınca çıkmıo zatende internet de gitmemesi lazım oyun açık bırakıom internet gidince oyundan atıor ondan.. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyun oynarken pc kapanıyor
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- microsoft visual c++ nedir
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- laptop ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X