Şimdi Ara

win7 pcme xp yüklersem nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi bazı oyunlarda yani çoğu oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum XP yükletsem (emekliliğe ayrıldı) o yüzden yani oyunlarda daha iyi performans alabilirmiyim ki ?

• bu arada sistem özelliklerim :

Ram : 4GB

Ekran kartı : intel pentium 812mb (paylaşımlı)

Windows 7 Ultimate işkence çekiyorum acaba Windows 7 Starter yüklersem de yine biraz hızlı alır mı ?

benim oynadığım oyun mesela naruto shippuuden ultimate ninja storm 3 full burst en düşükte 10-20 arası FPS alıyorum XP yüklersem FPS de yükselme olur mu ? Starter yaparsam eğer daha hızlı olabilir mi ?
  • bu arada laptop kullanıyorum
  • walla 7 den vazgeç.xp kur.
    attan inip eşeğe binmek gibi bir şey!
    işletim sistemini değiştirmen zannetmiyorum ki çare olsun.
    denemeden bir şey söylenmezişletim sistemini değiştireceksen , windowsun hafifletilmiş lite serilerini inceleyebilirsinhttp://www.tnctr.com/topic/257500-windows-81-pro-x64-lite-haziran-2014/ bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Ağustos 2014; 9:42:23 >
  • yüksek özellikli pc'ye(xp'ye göre) hiç xp kurmadım.deneyin derim.
  • pekala oyunlarda daha iyi performans alırmıyım peki kurarsam?
  • Xp kurman çok fayda etmez. Ancak ultimate yerine home basic yada en fazla professional kurmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cokbilinmeyenlidenklem -- 4 Ağustos 2014; 22:19:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunlarda daha iyi performans için hangisini yükleyeyim ?
  • Starter olur mu win7 Starter?
  • karanlıklar_lordu kullanıcısına yanıt
    Windows 7 starter yuklemeniz sizde performans kaybina neden olur. Starter kisitlanmis surumdurhttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/products/windows-7-starter-top-questions buradan da gorebilirsiniz.
    Windows 7 ultimate uzerinde calisan kullanmadiginiz bir suru servis vardir. Bunun yerine home basic veya home premium tavsiye ederim.
  • home ve home premium XP ile aynı farklar mı var performans konusunda?
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 22:13:07 >
  • ne mi olur?

Pişman olursun
  • pişman oldum home premium yaptım :D birdaha öyle birşey yapmıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlıklar_lordu

pişman oldum home premium yaptım :D birdaha öyle birşey yapmıcam :D

win 8.1 yaparsan daha da memnun olursun.
  • Windows XP kurarsanız çok hızlı çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Windows XP kurarsanız çok hızlı çalışır.

Hızlı çalışıyor olabilir ama işinin tam ortasında çökerse ya da donarsa pek memnun olmazsın sanırım. Ayrıca bu tip şeyler çok sık oluyor.
  • boşverin artık iş işten geçti :D
  • Windows Xp'nin güncellemelerinı artık Microsoft vermiyor yani Windows Xp den son kullanıcıları vazgeçirecek.Performans olarakta win7 tabiki yeni sistem ama seri işlemlerde Xp candır .. :) Özelliklede oyunlarda hangi sürümünü kurayım diyede düşünürsen Professional kullanmanı tavsiye ederim.. Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.