Win7 kullanıyorum sorunum şu: bazı uygulamalar ekranda kalıyor yani mesela excel kullanıyorum diyelim exceli küçültmeden google chrome açarsam google chrome excelin üstüne geliyor bunda sorun yok ama bazı uygulamalarda bu olmuyor. Özellikle tam erkan olabilen uygulamalarda başka bir şey açmama rağmen açtığım (veya geçiş yaptığım) pencere hala arkada kalıyor. Bir de bu hata her zaman olmuyor bununla beraber tam ekrandan çıkamama da oluyor. Mesela bir pencere var F11 basıyorum tam ekran oluyor ama sonra tekrar F11 basmama rağmen o uygulama tam ekrandan çıkmıyor. İşte böyle olduğunda o uygulamanın penceresi de kalıyor illa o pencereyi manuel olarak simge durumuna küçültmem veya ekranın sağ alt köşesinde bulunan tüm pencereleri küçültmeye basmam gerekiyor. Alt tab da aynı şekilde çalışmıyor mesela X-Y-Z diye uygulamalar olsun X sorunlu ise alt tab ile X'e geçtim ekrana geliyor sonra alttab ile veya elimle Y'ye geçince ekrana gelme efekti oluşuyor ama X'in arkasında kalıyor. Umarım anlatabildim biraz karışık oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme