Şimdi Ara

Win7'ye bugün geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 32bit ultimate geçicem arkadaşlar 11 part ve 2'si şu an iniyor , 2'şer 2'şer indiriyorum 2mbit bağlantımla saat 5'te filan inmiş olacak herhalde , önereceğiniz veya söylemek istediğiniz bir şey var mı? Ekran kartımın ve anakartımın windows7 driverlarını buldum linkleri kaydettim , win7 kurulduktan sonra netten indirip kurucam onları.

• Ekran kartını ve analartının uzantılarını(ethernet, on board ses vs) Windows 7 zaten kendisi bulup indirecek. Sisteminde 4 Gb ram gözüküyor, 32 bit kurarsan maksimum 3,2 gb olarak görecek ve öyle kullanacak ramleri haberin olsun.
    Şunu da ekleyeyim forumda illegal konular yasak(Windows indirdim kuruyorum vs gibi )
  • Forumda illegal konuların yasak olduğunu biliyorum fakat burada sadece indiriyorum dedim bunda yasaklık bir şey yok bence , sonuçta illegal içerik yok , bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • Final sürüm mü oluyor bu indirdiğin ?

RC ye göre Finalde çok hata var diyorlar ama
  • Microsoftun sitesinden enterprise sürümünü indirebiliyorsunuz bunda yasadışı birşey yok...Ben denemek için indirdim ve kurdum. Sadece ses kartı ve kamerayı tanımadı. Onu da internetten biraz araştırarak hallettim...
  • Arkadaşlar win7 32 bit ultimate kullanıyorum içiniz rahat olsun hiç bir drive sıkıntısı yaşamadım kendisi otomatik geliyor üstelik en güzel yanı bu Ve Ekran kartım hd4850 Catalyst sürümü 9.10 puanım 7.3 yüklemeden önce de 7.3 idi. Gayet sağlam sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.