Şimdi Ara

Win7 yi kaldırıp Xp kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce bi heyecan win7 yi kurdum ve
    -Kullanmak zorunda olduğum çoğu programın uyumsuzluk yarattığına
    -Pil ömrünü min a indirdiğine
    -Aşırı güç tüketimi yüzünden masaüstünde bile fanın gürültüsünün kesilmemesine
    -Stabil olmayan bir işletim sistemi olduğuna

şahit olduğumdan dolayı Xp ye geri dönmek istedim.
    Ancak xp cd sini takıp format atmayı denediğimde xp cd si daha mavi tonlardaki ekranda hdd bulunamadı gibi bir uyarı veriyor.
    Partition Magic ile bişeyler yapabilir miyim düşüncesi ile win7 dvd si ile tekrar format atıp hdd i 2 ye böldüm ve 2. kısmı xp nin kullanabildiği eski tiplere dönüştürmeye çalıştım (fat32)
    ancak sonuç tam bir felaket, partition magic herhangi bir müdahale yapmak istediğinde anında mavi ekran hatası alıyorum ve aynen restart...
    Sizden ricam "Win7 yi nasıl tamamen silip Xp kurabilirim" i bana anlatmanız.
    Bu konuda da internetteki tek kaynağın bu olacağını belirtmek istiyorum, çünkü
    Win7 yi nasıl tamamen silip Xp kurabilirim in cevabı hiçbir yerde yok, herkes sadece win7 ve xp biraradayken xp ye donusu anlatabilmiş.
    Şimdiden emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Dipnot: Kullandığım Makine Acer 5920G T7700 İşlemcili Model

• mavi ekranda hdd bulunamadı dediğine göre sata hdd kullanıyosun ve driveri yok.Mavi ekran ilk geldiğinde F6 ya bas ve sata driverini yukle.yada sata driverleri içeren bir windows cd kullan.
  • daha önce de xp kullanıyordum ve defalarca aynı cd den aynı makineye xp formatlayıp yüklemiştim bu sorun neden win7 yüklenince ortaya çıktı onu anlamıyorum
  • sata driver entegreli bir win xp sp3 cd'si temin etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

sata driver entegreli bir win xp sp3 cd'si temin etmelisin

bahsettiğimiz xp cd si çift işlemciyi destekler mi, veya hem sorunumu çözebilecek hem de çift işlemciyi tam destekleyecek xp sürümü var mı bildiğiniz?
  • evet kardeş ayı sorun bende de var win 7 yükledim ve xp ye dönmek istediğimde mavi ekran hatası veriyor orjinal xp cd ile bile denedim olmuyor ne yapacağım bende bilmiyorum yok arkadaşlar yardım edecek biri :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.