Arkadaşlar MSI GE60 'ım var 8.1i bugün yükledim aygıt yöneticisinde sorun yok gözüküyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hiç kimsede yok mu bu sorun ?
Tamam arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için valla
Arkadaşlar windows8.1 yükselttim txh tru studio programı pasif oldu:S ses çok kotu şarkı dinlenmıyo bile :S
Nerden indrebilirm acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ayazgecem
Arkadaşlar windows8.1 yükselttim txh tru studio programı pasif oldu:S ses çok kotu şarkı dinlenmıyo bile :S
Sağ altta çıkıyomu onun işareti . Bende sesi yükselttiğimde sanki biraz cızırtı oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Flavius343
quote:
Orijinalden alıntı: ayazgecem
Sağ altta çıkıyomu onun işareti . Bende sesi yükselttiğimde sanki biraz cızırtı oluyo
Sağ alta çıkıyor ama pasif bi şekilde çıkıyo bişey yapamıyorum üzerinde :S Bak bi görsel atıyorum böyle uyarı veriyor :S
Valla bilmiyorum bir arkadaş baksa şuraya iyi olurdu ama kimse tınlamıyo
ben bi bir ay önce 8,1 yüklemiştim hiçbi uygun driver yok malesef benim lan bile çalışmadı ve w7 e dönüş yaptım çok araştırmış günlerce foruma konular açmıştım ama hiçbi çaresi yok gibi msi n 8,1 driverlerini çıkarmasını bekleyceksiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme