Şimdi Ara

win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, hemen konuya girmek istiyorum...
    bilgisayarımın özelliklerinde 64 bit yazıyor fakat ekran çözünürlüğünde 32 bit olarak görünüyor pc yi 1 sene oldu alalı bu konuları pek anlamam o yüzden sizden yardım bekliyorum

win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ? win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ? win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ?
     win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ? win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ? win8; 64 bit gözüküyor çözünürlükde 32 bit gösteriyor neden ne yapmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyetik -- 26 Aralık 2014; 10:02:04 >

• sercanyetik S kullanıcısına yanıt
    sorunun yeri yanlış bölümde ama madem buraya kadar gelmişsin geri çevirmeyelim.

İşlemcinin 64 bit olması farklı bir konu, ekran renk derinliğinin 32bit olması ise tamamen alakasız bir durum.
    Ekran kartınız True Color seçeneğinde duruyor ve 32bir renk derinliğine sahip, bu ise alabileceğiniz en iyi seçenek.
    Bunun dışında 30/38/48 bit'lik DEEP Color seçenekleri de var ama bunu kullanan monitör ben görmedim.

CPU'nun 64bit mimari ise software ile ilgilidir ve bir çok parçanın buna RAM'ler dahil sistemde kullanılmasını sağlar.
    32bit'lik bir windows ile 3GB ram'i aşamazsınız, daha yüksek ram için 64 bit'lik sistemler ve işletim sistemleri kullanılmalı.

Sonuç; ayarları bu şekilde kullanın, zaten seçeneğiniz yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.