Şimdi Ara

Win8 Bilgisayarı Win7 Yaptım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz yeni bilgisayar almıştım, Win8di. Ben bunu Win7 ye çevirdim.

Şimdi tekrar Windows 8 yapmak istiyorum. Bilgisayarın kendi içinden yapılabilir mi yoksa Win 7 yaptıktan sonra o hakkı kaybettim mi? :(

Win 8 orjinaldi BIOS a gömülü ürün anahtarı olması lazım, bundan ne şekilde faydalanabilirim?

• Brancell kullanıcısına yanıt
    kurtarma bölüntülerini silmediysen yada hasar görmediyse recovery yaparak bilgisayarı ilk hale gedirebilirsin. disk yönetimine bakarak anlayabilirsin yada.açılışta f9 a bas. eğer işlevsizse bölüntüleri kaybetmişsindir. çeşitli programlarla lisans anahtarını öğrenerek temiz kurulum yap en iyisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

kurtarma bölüntülerini silmediysen yada hasar görmediyse recovery yaparak bilgisayarı ilk hale gedirebilirsin. disk yönetimine bakarak anlayabilirsin yada.açılışta f9 a bas. eğer işlevsizse bölüntüleri kaybetmişsindir. çeşitli programlarla lisans anahtarını öğrenerek temiz kurulum yap en iyisi bu.

Öncelikle teşekkürler.

F9 Tuşu çalışmadı. Recovery ile ilgili bir şey de dikkatimi çekmedi.

RW-Everything programı ile Win8 lisans anahtarımı görebiliyorum, fakat temiz kurulumu nasıl yapacağım? Yani Windows 8 yeni almam mı gerekecek?

Bir de burada bir şey dikkatimi çekti:http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/biosa-g%C3%B6m%C3%BCl%C3%BC-windows-lisans/ba4db573-9787-4cd7-8ce8-e67207f46b5c?msgId=9f142de9-b8bc-44b7-8622-19058ce55c40

quote:

Eğer Windows 8 Core sürümüne sahipseniz;

Diskinizin bir imajını alabilir ve gerektiğinde bunu yükleyebilirsiniz ya da klonlayabilirsiniz. (Alternatif link 1- Alternatif link 2)
    Kurtarma bölüntüsünü kullanarak format atabilirsiniz
    Windows 8 RTM ISO'sunu kullanarak Temiz Kurulum yapabilirsiniz. *

Windows 8 RTM ISO yu nereden bulabilirim? Veya bende Win8in kurulu olduğu Windows.old hala mevcut. Oradan bir kurtarma bölüntüsü oluşturabilir miyim?

• Brancell kullanıcısına yanıt
    f9 çalışmıyorsa kurtarma bölüntüsünü ya sildin yada hasar gördü. kurtarma bölüntüsünü sen oluşturamazsın. ancak servis halleder. dediğim gibi temiz kurulum daha iyi. fabrika çıkışı bir çok gereksiz program vs.. oluyor. temiz kurulum için 8 felan almayacaksın. sana iso kalıbı pm atcam. ürün anahtarınla kurulumu yapabilirsin. o verdiğin likteki bilgilerin kaynağı enpedi.com a ait. alıntıladığın yerde 1. şıkta imaj almaktan bahsetmiş ya. sonrasında sürücülerini programlarını vs.. kurarak sistemi istediğin hale getirirsin. ve orada anlatıldığı gibi harici bir medyay acronis ile imaj alırsın. buda bir nevi recovery oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 31 Ekim 2013; 1:41:50 >
  • dufydc banada iso pm sini atarmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.