arkadaşlar ben vatandan snopy sg-401 kolu aldım. windows8 işletim sistemi kullanıyorum. ürünü çalıştıyorum herseyi güzel. ama herhalde uyumluluk sorunu var. titreşim özelliğini kullanamıyorm. denetim masasından vibration teste giriyom "windows shell ortak dll'i çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. oyunlarda "vibration" on yapıyorm ama yinede titreşmiyor. sorunumu çözmeye yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: AciBadem25
arkadaşlar ben vatandan snopy sg-401 kolu aldım. windows8 işletim sistemi kullanıyorum. ürünü çalıştıyorum herseyi güzel. ama herhalde uyumluluk sorunu var. titreşim özelliğini kullanamıyorm. denetim masasından vibration teste giriyom "windows shell ortak dll'i çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. oyunlarda "vibration" on yapıyorm ama yinede titreşmiyor. sorunumu çözmeye yardım edin
Titreşim için driver lazım diye biliyorum. Hocam nasıl kurdunuz Windows 8'e ? Bir türlü yapamıyorum çalışmıyor bende.
evet ya bendede var vibration test e giriyorum windows shell ortak dll çalışmayı durdurdu hatası veriyor
sorunu çözen kimse yokmu windows 8.1 kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme