Şimdi Ara

GTAV Klavye Tuş optimizasyon SORUNU ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim GTA V oynarken şöyle bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum fakat bisüre sonra yön tuşlarında bi geçikmeler oluyor. ileri bastığım zaman araçta gidiyor fakat elimi tuştan çekince araç yada karakter hala gitmeye devam ediyor. araçta gaza basılı kalıyor sanki. arada sağa sola gidince araç yada karakter çok daha sonra hareket etmeye başlıyor. yani uzun lafın kısası. hiç bir takılma donma vs yok oynarken ama belli bi süre sonra tuşlarda sanki basılı kalmış gibi ve geç algılıyor. lütfen yardım edin nedir sotun? :(((
    NOT: Sistemimle alakalı değil. gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. sorunum sadece tuş ve klavye sorunu. belliki oyun içinde bi sorun var.

• Arkadaşlar konuma cevap veren olmamış ama ben problemi yine kendi kendime çözdüm. Denetim masasından klavye ayarlarına girin ve resimdeki gibi yenileme geçikmesini "uzun" a çekin ve yineleme hızınıda "yavaş" a çekip uygula tamam yapın. Problem hallolacaktır. bu arada Q tuşu sorunu içinde orjinal GTA 5 Launcher e tıklayın ve açılsın. daha sonra 3DM nin Launcherine tıklayıp oyunu başlatın. Q ye basıp oyundan atmayacaktır artık.
     GTAV Klavye Tuş optimizasyon SORUNU ACİL !!

• Sağolasın kardeş çözdüm sayende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir0515 E kullanıcısına yanıt
    bende de var bu sorun ama senin dediğini yapamadım. windows 10 var bende, denetim masasında bu tarz bir klavye ayarı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf1 mouse sorunu
    8 yıl önce açıldı
    ACİL joystick sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.