Selamlar sevgili DH forum üyeleri bu gün sizlerden bi ricam var kafayı yemek üzere olduğum bir konu.
The Elder Scrolls V Skyrim isimli o efsanevi oyunla ilgili bir sorunum var lütfen yardımcı olum oyunu açıyorum her şeyi tas tamam fakat şöyle bir sorunum var oyunda klavyem çalışmıyor yani hiç bir tuşu işe yaramıyor oyunu silip defalarca yeniden yükledim ama olmadı olmadı bu konuda bilgisi olan ve çözümü bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim İyi akşamlar/İyi geceler.
Not:Oyun malesef c.rack li versiyon. :(
Klavye sadece skyrimde çalışmıyorsa sorun oyundadır. Farklı yerden indirmeyi deneyebilirsin yada indirimden 5 dolara orjinal alacaksın. Skyrim gibi aylarca oynanacak bir oyun için para verilir.
Üstteki arkadaşın dediği gibidir. Asla desteklemem ama başka bir yerden indirebilirsin. Yada parana kıyıp alacaksın 20 dolara(2 hafta önce 5 dolardı)
Cevaplar için teşekkür ederim ama ben o kısmı geçtim şimdide başka bi yerde sorun yaşıyorum. :) Adamlar arabadan iniyor ben karakterimi oluşturuyorum tam o cellatın önüne geçiyorum kimse konuşmuyo kimse kareket etmiyo burada takıldım şimdi :D
oyundaki bütün bugları gideren bir mod mevcut 200 mb. bunu indirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme