Şimdi Ara

Win8 RP 64bit kapanmıyor kalıyor öyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kapanmıyo bu meret yani hiç tepki vermiyo. Açma tuşuna atamıştım kapamayı basınca kapanıyordu ama artık ne ona bassam ne de alt f4 den seçsem ne de yandaki menüden kapata bassam da kapanmıyo. hani kapanıyor filan da demiyo öyle duruyo masaüstü resmi filan tık yok yani :D her seferinde de güç tuşuna basılı tutarak kapamaktan hoşlanmıyorum. bir bilginiz var mı ne yapabilirim ?

• çalıştır a ( win + R tuşuyla kısaca ulaşabilirsin) shutdown \s yazmayı dene :D shutdown \r de yeniden başlatır ben win 8 de en kısa bu yöntemi buldum zaten birkez yazınca kalıyor çalıştırda ama ayarlarda istediğin gibi kapama tuşunada atayabilirsin. ama daha denemedim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

Arkadaşlar kapanmıyo bu meret yani hiç tepki vermiyo. Açma tuşuna atamıştım kapamayı basınca kapanıyordu ama artık ne ona bassam ne de alt f4 den seçsem ne de yandaki menüden kapata bassam da kapanmıyo. hani kapanıyor filan da demiyo öyle duruyo masaüstü resmi filan tık yok yani :D her seferinde de güç tuşuna basılı tutarak kapamaktan hoşlanmıyorum. bir bilginiz var mı ne yapabilirim ?

Aynı sorun bende de mevcut. Tekrar yükleme yaptım yine de aynı
  • bendeki 32 bit ama bu kapanmama uyuzluğu benim makinada da var. ama o kadar araştırdım hala bir çözüm yok. kafasına göre ister kapanıyor ister kapanmıyor.

• http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

sorularımızı bu başlık altında topluyoruz birdaha sorununuz olduğunda bu konuya yazarsanız ben dahil 1 yetkili bilgili ve yetkili arkadaş size yardımcı olacaktır. bilmeyenlere söyleyiniz.saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.