Şimdi Ara

win98 açılmıyor yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerindeki makinelerden birinde ekran koruyucu değiştiriyim derken birden makine kitlenmiş. tekrar açıldığında makine c: de açılıyor ama windows açılmıyor güvenli kip falan da kabul etmiyor her seferinde c: ye düşüyor format mı başka yol varmı ??

• c:/ scanreg yaz ve enterla karsına gelen menuden en son tarihe geri scanreg yap muhtemelen io.sys zarar görmüs olabilir

ayrıca c ye düşmenden önce yazan paremetler de hata uyarısı yokmu direk c ye düşüyor derken ram sayma ekranı gecer gecmez c: mi cıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 21 Nisan 2006; 16:01:37 >
  • yok dostum maalesef olmuyor
    "uzatılmış bellek sürücüsü yüklü değil " uyarısı çıkıyor ve himem.sys silinmiş diyor alet.
    format tan başka çare yok galiba
  • Himem.sys XMS surucusu yuklu degil hatasımı alıyorsun yanlıs anlamadım değilmi
  • evet hocam doğru anlamışsın
  • Ramlerinizden en az birinde sorun var. Yada ramleriniz düzgün ama ram yuvalarından en az biri arızalı olabilir. Deneme yanılma ile sırayla Ramlerinizi önce bire sonra ikişer ve üçer de takılıyken sıralarını değiştirerek sisteminizi acmayı deneyin. Yada çalıştığından kesin emin olduğunuz bir ram bulup sadece onu kullanın ve eski hataların tekrarlanıp tekrarlanmadığını kontrol edin.

kardes Himem.sys XMS surucusu yuklu degil hatası ram kaynaklı bir hatadır ramlerini bir değiştir bakalım sistemini bi aç tekrar c ye düşerse scnareg yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 21 Nisan 2006; 16:25:32 >
  • denedim üstad işe yaramıyor tık yok makinede...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sorun da formata karşıyım ancak, bu saatten sonra en etkili ve kesin çözüm format gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.