Merhaba arkadaşlar.. sistem özelliklerindeki pencerede alt kısma bi resim koyabiliyoduk ya onun register daki ayarını bilen varmı? sanırım sadece register dan yapılıyodu...
Farukcum işletim sisteminin ne olduğunu yazmamışsın.Bunu yazarsan belki sana yardımcı olabilirim.Saygılar!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bilgins</i> <br />Farukcum işletim sisteminin ne olduğunu yazmamışsın.Bunu yazarsan belki sana yardımcı olabilirim.Saygılar! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Yeni bir metin belgesi oluştur ve içine şunları yaz: [General] Manufacturer=ABİDİN MEDE Model= [Support Information] Line1=ARİYEN MEDE Faruk kardeşim bunu bir dene istersen.Bunun register ile ilgili ayarı da var onu da biraz araştırıyım sana söylerim.Sana bir nebze olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana.Saygılar:))))) Daha sonra bu dosyayı farklı kaydet/oeminfo.ini olarak değiştir ve c:\windows\system ‘ e at. Resim için 180*110 da bir .bmp oluştur ve adını oemlogo yap ve aynı yere kopyala. <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fokenli</i> <br />Merhaba arkadaşlar.. sistem özelliklerindeki pencerede alt kısma bi resim koyabiliyoduk ya onun register daki ayarını bilen varmı? sanırım sadece register dan yapılıyodu... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>