win 98 'se' de ki takılma problemlerini nasıl halledebiliriz arkadaşlar.Bu second edition galiba sürümü bozuk.Çünkü win 98 gayet iyi çalışıyodu.Bu kitlenmeler hakkında bilgisi olan varsa paylaşablirmi
scan disck yap (tam olarak) Ardından defrag yap.. Driver larını kontrol et. GÜncel sürücüleri yükle
scandiski bi deniyim.defrag nedir?
ben uzun zaman 98 se kullandım herhangi bi prog yasamadım
işletim sistemlerinin arasındaki en iyisidri win98se..takrar kur.kilitlenmeler genelde donanımdan kaynaklanır.donanımlarında suç ara.
defrag disk birleştirme yapacaksın SE de bir sorun olmaması lazım ayrıca nasıl bir takılma problemin var iyice anlatırmısın.
Mesela intette gezerken yazılar karışıyo.Mouse takılıyo.Ve restart çekmek zorunda kalıyorum.Oyunlara girerken kalıyo yine o şekilde anlamış değilim.
Yukledigin seylerin suruculeri yapabilir, bendede oluyordu, sonra duzeldi. Garip sitelere giriyorsan:-)), ordaki grafiklerde(java,active x) bu tur sorun yapabiliyor bazen. Belkide Ram'in az. Arkada cok sey caLIstIrIyorsun. AkLIma gelen bunlar
Yeni donanımların driverlarıyla W98Se sıçıyor.. Bir conexant CARP modem tanıtayım dedim Annex serverlara BBslere(üni.lerde hala devam ediyor) bağlanamadı..
HP PSC1210 tanıtayım dedim Aygıt Yöneticisinde 10 ayrı kategoride 36 ayrı aygıt tanıttı.. Utanmasa printerdaki vidaları da ayrı ayrı tanıtacak.. Problem olunca makine kendi vidalarını kendi açacak felan sanki..
Sağlamlık ve kullanıcıya prosesleri açık tutmak yetmiyor.. TUTARLILIK da gerekir..
Aslında bilgisayarı yeni düzenlettirdim.P4 2.0 256 ram 133 ddr falan yaptırdım.Eve bi getirdim mouse paso takılıyo.Oyunlar açılmıyo.Neden se yi yüklediniz dedim.Ses kartını 98 tanımıyomuş.Ses te kart şeklinde değil çok acayip küçük bir kutu.İlk defa öle bişey gördüm.Vallahi büyük ihtimal söyledğiniz gibi driverlardan.Ama bütün driverlerın hepsini win 98 te yükledim bişey olmamıştı.Sadece ses eksik kalıyo.Galiba 98 yükleyip xp kuracam üstüne tek çözüm bu gibi gözüküyo.
Abi onu tanıttırana kadar aynı paraya XP kurdursaydın.
486larla aynı sistemi kullanabilecek kadar PCler stabil değil ne yazık ki.. Neden, Çünkü bundan Çin Halk Cumhuriyeti ve Amerika EKMEK(!) yiyor.. Millet ottan poktan şeylere para harcasın bunlar da cabellebe yapsın..
WİN 98'E INF update'di olmuyormuydu?. Win98 SE'deki infler 98'e yüklenemiyor mu?. Belki inf update'dinden sonra 98 ses kartını tanıyabilir. Yada ne biliyim 98'e ses kartını tanıtmak için biraz daha uğraş.
işte o olmuyor cdemir..Win98FE ye CARP modem ya da HP PSC1210 ya da 30.82 detonator bir türlü yüklenmiyor..
inflerin hepsini işleyemiyor FE.
BENCE EXPLORER İ YENİDEN KUR. 98SE DE SORUN YOK. HİÇ DUYMADIM. YADA KURCD Nİ KONTROL ET.
Eskiden yeniye geçişlerde bu tip sorunlar maalesef hep oluyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kevin</i> <br />Mesela intette gezerken yazılar karışıyo.Mouse takılıyo.Ve restart çekmek zorunda kalıyorum.Oyunlara girerken kalıyo yine o şekilde anlamış değilim. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> anakartından kaynaklanıyor olabilir bazı anakartlar kolay kitleniyor
Evet arkadaşlar format atıp 98 i yüklücem.Üstünede xp yi yükseltirim.İnşllah aynı sorunlar olmaz.Çünkü benim bilgisayar 98 de iyi çalışıyodu.Hem belki xp seside tanır.Burda bişey yazacam diye 10 tane res çektim.Akşama doğru atayım.Takıldığım yerleri size sorarım.İlgilendiğiz için çok saolun arkadaşlar.Bi atıp yükliyim sizi haberdar edecem.
Beyler 98 i yükledim ve hatasız çalışıyo.Ses kartınıda tanıtmayı başardım.Cümleten saolun[frndsp]
98 SE da çok nadir problem oluyo ama ME dan uzak durun beyler... XP de sadece göz boyama hayvan gibi Memory yiyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme