Bildirim
Winamp'tan radyo yardımmmm?Arkadaşlar pleas!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Winamp da radyo için port açmaya gerek yok ki. Bas açar... -
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Winamp da radyo için port açmaya gerek yok ki. Bas açar...
Baba hata veriyo sordum bir kaç yere
hatada şöyle bişey" [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: **.**.***.**:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).)"
anlayan varsa arkadaşlar yardım ederse sevinirim yoksa sonum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi -
ayrıca USB modemde nasıl port açabiliyosunuz?USB modemde port açmaya gerek yoktur... -
Beyler yardımcı olcak yokmu forumda :( lütfen yardımcı olun link yayın için link veriyorum sayfa görüntülenemiyor diyo yardımcı olun arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_yasam -- 12 Şubat 2006 3:43:46 > -
benimde modem Gezz AS900U ama portlu yani. seninki usb miyse nasıl port açabilirsin?
istersen pm at portluysa yardımcı olurum -
usb modemlerde port açmaya gerek yok bildiğim kadarıyla..... -
USB modemler Network Adress Translation (NAT) kullanmazlar. Bu yüzden portların tümü erişime açıktır. Ayrıca büyük bir ihtimalle yayın kaynağında bir problem vardır. Radyo için özel bir port açmaya gerek yok. -
Winamp'ın versiyonunu değiştirebilirsin... -
" [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: **.**.***.**:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out).)"
hata bu arkadaşlar ben bek anlamıyorum deniyelim dedik. Yaws link veriyorum işte ama sayfa görüntülenemiyor hatası veriyomuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_yasam -- 12 Şubat 2006 3:45:07 > -
arkadaşlarım bunu bilen yokmu ? -
ewt bendede hata veriyormuş öle dediler bilen varsa allahrızası için açıklasın. -
yardım arkadaşlar yardımmmmmmmmmmm -
Eğer windowsun firewall ı açıksa kapat .Veya kullandığın firewall programı falan varsa kapat.Sonra çözüm olmassa başka yollar bakarız. -
quote:
Orjinalden alıntı: bykanca
Eğer windowsun firewall ı açıksa kapat .Veya kullandığın firewall programı falan varsa kapat.Sonra çözüm olmassa başka yollar bakarız.
yaptım ama yine linki gönderdiğimde sayfa görüntülenemiyor hatası veriyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X