Şimdi Ara

Winamp ve 4+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanlar biliyordur belki ama ben biraz kurcaladım bulamadım winamp ile 4+1 ses sistemini çalıştırmak istiyorum ama diğer iki kolon çok pasifize kalıyor iyi ses vermiyor. Winamp ile 4+1 i nasıl çalıştırırım?

• ARKADAŞ!!!

1. si ONBOARD ses kartımı?

2. si ANAKART ???
  • arkadasinda dediği gibi ses karti onbord ise tam verimi alamassin..
  • yaw aynı sorun bende de war.. m.borad assada (7+1 desteklio) ama bende creative 4+1 war... bütün herşeyde 4 kolon ayrı ayrı çalışırken birtek winamp'ta sadece frontlardan ses giliyor??? winamptan kaynaklıbir hata sanırım???
  • arkadaşlar options+preferences+output+dirctsound+primary sound driver i ses kartınız olarak değiştirin.apply+ok. bazılarında işe yarıyor.benim 5.1 var. 4 ünden ses geliyor center dan ses gelmiyor.winamp ın aptallığı........

• sevgili arkadaşlar normalde 4+1 ses alabiliyor olmanız lazım.sorun sadece 5+1 de centerdan ses gelmemesi oluyor.Bu gibi benzeri problemler için winamp sitesinden pluginleri inceleyip yükleyin.Her türlü sesi alırsınız.
  • ben de hic bir sorun yok microlab 4+1 kullaniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 sistemden 1+1 ses geliyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de 4+1 creative inspire var. tek sorun Winamp. Winamp3 ü yükleyin prob. kalmayacak ki bende yok...
    winamp 2 de 2 kolon çalışıyordu. ama eğer sek kartınız tek çıkış ise woofer daki Rear girişinde jackı çıkarın olsun bitsin...
  • arkadaşlar options+preferences+output+dirctsound
    bu ekranda allow hardware acceleration'ın yanını işaretle apply bas winampı kapatıp yeniden aç
  • benimde 4+1 creative kumanda kablosunda sesi ayarlama deveye hendek atlatmaktan zor..çok hassas..winamptan mıdır benimki de??
  • Ekteki Ayarlar 5.04 den alıntıdır.(CTRL+P)
    Eğer Ayarları yaptığınızda sonuç alamazsanız 2.Resimdeki Create Primary Buffer ı da işaretleyin.Walla ben 5200 5+1 i sağlam kullanıyorum.

• options >preferences>output>dirctsound>allow hardware acceleration ı işaretlediğimde oldu ilginize teşşekür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

arkadaşlar options+preferences+output+dirctsound
    bu ekranda allow hardware acceleration'ın yanını işaretle apply bas winampı kapatıp yeniden aç

problem solved........

yannız ses azaldı???? gerçi pek önemli deil artık 4 hoperlorden de ses geliyo ya... tekerlekten açarız biraz da sesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.