Aşağıda resmini verdiğim 64 mb RAM'i olan oto DVD Navigasyon sistemim var. Navimate marka ve WinCE cihazlardan. iGO primo için ram yetersiz kalıyor ve cihaz bir süre sonra yetersiz hafıza uyarısı verip kilitleniyor. Bu cihazın içini açtırsam RAM'i değiştirilebilir mi? 64 mb RAM'i söktürüp 128 mb RAM taktırabilir miyim? Aslında bu konu bir çok kullanıcının sorunu. Bilgisi olan varsa bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
yetersiz hafıza sorununa sys.txt düzenlenerek çare bulunuyordu . şimdi hatırlayamıyacağım google da arama yap . 100$ android 1gb hafızalı Kapasitif ekranlı navigasyonu ebay veya aliexpress de almayanı dövüyolar . ekran boyutlarını tuttur gerisini düşünme .
Malesef elimizdeki cihaz bu. Araca özel navigasyon olduğu için her marka model olmuyor. sys.txt ile epey uğraştım her şeyi kapattım olmadı. Hatta building klasörünü, dem klasörünü boşalttım. Binaları, petrol istasyonlarını bile kapattım yine çare olmadı. Tek çare RAM'i yükseltmek, fakat bu mümkün mü bunu öğrenmek istiyorum.
değiştirirse ancak servis değiştirir .bu cihazların rami pcler gibi sökülen tarz değil sen yinede benim önerimi düşün .