Şimdi Ara

Windosw 7 - 29$ (Abd'deki öğrencilik meselesi) Alırsam Türkiye'de kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, abd'de okuyan bir arkadaşım var ve win7ye geçişi ücretsiz olacakmış ve 29$a aldığı win7yi bana verecekti ancak şöyle bir durum var: Eğer ben bunun keyini ve indirme linkini alsam ve Türkiye'de kullansam (updateleri de tabii ki yapsam), key için kara listeye düşme gibi bir durum olabilir mi? Bu konuda tecrübeli ve bilgili olanlardan yorumlar ve öneriler bekliyorum, iyi akşamlar dilerim..
    Konu ile ilgili olacak link:http://windows7.digitalriver.com/store/mswpus/en_US/DisplayHomePage?resid=gnNKqAoBAiMAAG2OhDAAAAA3&rests=1254991631035
    Not: Ben de bir üniversite öğrencisim.

• Kesin cevabını bilmiyorum ama bana kalırsa birşey olmaz. Sonuçta ABD de bu kampanyadan yararlanan bir öğrenci atıyorum öğrenci değişimiyle 1 yıllığına Türkiye'yede gelmiş olabilir. Bunun ayırımını yapamazlar. Bende bu kampanyadan arkadaşım vasıtasıyla yararlanacaktım ama onun üniversitesi listede yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRhero -- 19 Ekim 2009; 4:34:24 >
  • Yorumun için teşekkürler, başka yorumu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Peki okul bitti, key bitti olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabc -- 19 Ekim 2009; 12:29:20 >
  • Hic bir sey olmaz. Ben Ingiltere'deyim su an. 4-5 ay sonra donecegim. Buradaki MS satis temsilcisine sordum, sorunsuz kullanabilecegimi soyledi. Ben de £30'a aldim Pro versiyonu o sekilde.
  • Bir sorun olmayacaktır, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
  • merak etmeyin bişey olmaz abd den aldığınız keyi neden başka ülkede kullanamayasınız?Sizden başkası kullanmasın yeter
  • Ben arkadaşa söyledim, onun e-mail adresi ve şifresiyle girip key ve dosyayı alıp yüklemeye geçicem ve ardından dosyayı dvdye yazıcam ve bilgisayarı formatlayacam ardından key ile kurucam.. Bu kadar değil mi?

Yorumlarınız için çok teşekkürler.. İnşallah Türkiyeden indirmede ve updatete sorun çıkmaz. Bi arkadaş telefonla aktive etme gibi birşey söyledi, bunda yoktur inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

Ben arkadaşa söyledim, onun e-mail adresi ve şifresiyle girip key ve dosyayı alıp yüklemeye geçicem ve ardından dosyayı dvdye yazıcam ve bilgisayarı formatlayacam ardından key ile kurucam.. Bu kadar değil mi?

Yorumlarınız için çok teşekkürler.. İnşallah Türkiyeden indirmede ve updatete sorun çıkmaz. Bi arkadaş telefonla aktive etme gibi birşey söyledi, bunda yoktur inşallah.

Başka fikri olan? Key aktive kısmını bana yükleyen biri anlatırsa beni çok sevinderecek.. İyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.