Şimdi Ara

WİNDOW 7 YİNE DONMA SORUNUYLA BURDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim Xp idi sonrasında modifiyeli güzel bir xp kurdum ama fayda etmedi ağ üzerinde çalışan bir bilgisayar çünkü

sonrasında win7 kurdum en son sürüm ultimate. hatta 2 farklı versiyon farklı win 7 ler kurdum bu ikincisi. ikisindede aynı şekilde sistem açılıyor ortalama 1 saat sonra gibi yada 2 saat sistem donuyor kalıyor kullanırken yada kullanmazken. ekran donuyor müzik çalıyorsa o an müzikte takılı kalıyor.

diğer forumlara kadar her yeri araştırdım HARD DİSK KAPATMA SÜRELERİ VS hepsini değiştirdim uyku moduna geçmemesi için tüm ayarları yaptım Bios update yi dahi yaptım ama hala sonuç aynı. kafayı yeme derecesine geldim artık daha da ne yapılır bilmiyorum. kaç yıllık bilgisayarcıyım beni bile kafayı yedirtti. bu arada ekran kartından tüm donanıma kadar hepside en son sürüm güncell driver lar hatta Driver genius kullanıyorum. yani kısaca ne yaptıysam olmadı hatta 500 gb sata hdd ye kurmuştum ilk win7 yi ondada aynı sorun vardı şu an ki yanına 200 lük ayrı bir temiz sata hdd takarak kurdum yani hani hdd arızalımıdır diye ama yok hala durum aynı. hatta bırakın güncellemeyi sata kablolarına kadar yeniledim yani :)

güncellemeler tamam
    donanımda sorun yok
    bios update yapıldı
    win7 iki kere ayrı hdd lere kuruldu
    sata kablolar değişti

daha ne yapılabilir ????

sistem bilgim şu : intel core duo 2 E6550 2.33 ghz çift çekirdek - 2 GB DDR 2 - ASUS P5K-SE ANAKART - 200 VE 500 LÜK SATA HDD. 3 ADET DVD RW

• PSu değiştirmeyi denemedinmi?
  • Onur hocam ;aynı şeyi bende yaşadım, bende bu işte iyi olduğumu zannedenlerdenim bence uyumsuz donanım sorunu çünki:

Şöyle birşey yasadım ...ms vx 6000 web cam'in win7 64 bit driver 'i olmasına rağmen sistem bu donanımı gördüğü an donma yapıyor şimdi yok sorunda yok....

sonuç..uyumsuz donanım....

BENİM TESBİTİM sende donanımını tara derim ...... BENİM SİSTEM AŞAĞIDA
  • donanımda bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum inan ona da baktım vista ve xp de sorun yok neden bu 7 de böyle yapıyor sürekli bunu bulmamız lazım... durduk yere yarım saat 1 saat yada 2 saat sonra donup kalıyor.... geçen gün 3 saat falan sorunsuz çalıştı ama yine dondu... resetten sonra bişey kalmıyo zaten ama bu donma olduğu an kurtarılamıyor resetten başka mouse yok klavye yok direk mavi ekran gelirde resetten başka kurtuluş olmaz ya aynen öyle oluyor ama yanlış anlaşılmasın mavi ekran yok yani bu sorunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.