Başlıktada Belirttigim gibi Window Gezgini Çalışmayı durdurdu hatası almaya basladım son 2 gun ve yukledıgım bir ekran kartı Sürücüm oldu onun haricinde internet sitelerinde yazan tüm çözümler şu anda denedım ve bir sonuca varamadım son olarak OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİSİNDEN aldıgım hatanın Resmini çekip son çare bura gelmek zorunda kaldım. Pc'mde ne virüs var nede bozuk dosya sistemimde ole basit degilki sistemden diyim hepsi yeni nesil parçalar ve hepside normal çalısan duzenlı parçalarım.Yardımlarını Esirgemiyicek Arkadaş , yöneticilere TEŞEKÜRLER. İyi Çalışmalar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bılgısı olan arkadaş yok sanırım
İmzanı düzeltmeni öneririm aksi takdirde ceza alırsın
Yüklediğin driver yeni sürümse silip birde eski sürüm yükleyerek dene, eğer eski dürüm bir driver yüklediysen yeni sürüm driver paketi yüklemeyi bir dene.
Forumda bu imzayı kullanan 20 kişi daha var :) forumda 2 gunumdeyım goze batmam enteresan. Tesekurler ayrıca bılgı için kendi çabalarım sonucu sorunu duzeltmeyı bır sekılde basasrdım.
Sorun ekran kartınızdan kaynaklanmaktadır, yazılımsal bir hata gibi durmakta şu aşamada ATI'nin sitesinden en güncel sürücü yerine daha eski bir sürücüyü yükleyin, mevcut olan sürücüyü silmeniz gerekir öncelikle.
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Sorun ekran kartınızdan kaynaklanmaktadır, yazılımsal bir hata gibi durmakta şu aşamada ATI'nin sitesinden en güncel sürücü yerine daha eski bir sürücüyü yükleyin, mevcut olan sürücüyü silmeniz gerekir öncelikle.
Teşekürler Ekran Kartımı Güncelledim ve sorunum kalktı ilginiz için teşekür ederim.