Şimdi Ara

Windows 10 1903 Resmi Türkçe Final Sürümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
49.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1903 en hızlısı şu an isteyen deneme yapsın kullandığım süre bazında ne herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşadım ne de hız problemi yaşadım. Tereyağı gibi akıyor sistem. Sürücüleri dediğim gibi anakartınızın sitesinden kurmayı unutmayın.
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Single lang kullanmanıza gerek yok. Pro sürüme geçin lisans konusunda sıkıntı yaşamazsınız. İki dakika da orjinal lisans işini halledebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Single lang kullanmanıza gerek yok. Pro sürüme geçin lisans konusunda sıkıntı yaşamazsınız. İki dakika da orjinal lisans işini halledebiliriz.
    Nasıl yani Single lang. keyi var şu an bios da yani aldığımda sanırım 8.1 vardı 10 a yükseltmiştim ücretsiz, yine legal şekilde pro sürüme yükseltebilir miyim ? autokms tarzı şeyler kullanmak istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

1903 en hızlısı şu an isteyen deneme yapsın kullandığım süre bazında ne herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşadım ne de hız problemi yaşadım. Tereyağı gibi akıyor sistem. Sürücüleri dediğim gibi anakartınızın sitesinden kurmayı unutmayın.
    kesinlikle öyle ama ben defender falan kullanmak istemiyorum tek tek silmekte istemiyorum o nedenle eski sürümü tercih etmeliyim sanırım
  • 1809 ve üstü sürümlerde DXR desteği olduğundan dolayı bu sürümlerden önceki sürümleri atmak aptallıktır arkadaşlar eğer ekran kartınız güçlüyse tabi.
    Sen Pro sürümü kur gerisine karışma, sonra küçük bir program ile lisanslayacağız. Bu lisans öyle KMS tarzında 6 aylık veya süreli olmayacak. Bir daha ki formatta küçük programı kullanman gerekmeyecek otomatik olarak lisanslanacak. Orjinal lisans olacak.
  • quote:

Sen Pro sürümü kur gerisine karışma, sonra küçük bir program ile lisanslayacağız. Bu lisans öyle KMS tarzında 6 aylık veya süreli olmayacak. Bir daha ki formatta küçük programı kullanman gerekmeyecek otomatik olarak lisanslanacak. Orjinal lisans olacak.
    Haydaaa Madem öyle ben güzel bir windows 10 pro 1809 17763.253 kurayım, bu sürümün aldığı güncellemeleri nasıl görebilirim tek derdim bu şu an 253 sürümünü yükseltmeden adobe framework tarzı güncellemeleri kastediyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 23 Nisan 2019; 13:56:24 >

Az işim var geline özelden devam ederiz.
  • Arkadaşlar windows 10 un nvidia ile olan mavi ekran sorunu bu sürümde düzelen oldu mu ? Bu sorun yüzünden 8.1 e döndüm her açılışta mavi ekran veriyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

HW** ile mi hocam?
  • Norain kullanıcısına yanıt
  • Haftalardır kullaniyorum hem tablette pc de hemde laptopta sikinti yok yağ gibi akiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunda defender nasıl kapatılıyor eski sürümlerdeki gibi olmadı
  • Format attım sorunsuz bir biçimde fakat Tanım Güncelleştirme Paketi yükleyip restart attıktan sonra bilgisayar siyah ekranda kalıyor.Tek çözüm sistem geri yükleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Virüsler cirit atacak ondan sonra
  • Patch ve Crack tool'u virüs olarak gösteren antivirüsler yüzünden günümüzde böyle insanlar karşımıza çıkabiliyor.
  • Virüs falan yok kardeşim no virüs orijinal Windows var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Virüs falan yok kardeşim no virüs orijinal Windows var.
    Kardeşim suriyeli gibi konuştun ama haklısın katılıyorum sana

• Linkler silinmiş. Yenisini verebilecek var mı?

• quote:

Virüs falan yok kardeşim no virüs orijinal Windows var.
    İllegal programların hepsi arka planda bir sunucuya bağlanıyor farkında olmadan herşeyinizi ele geçiriyorlar, bir canlı yayında profesyonel olarak bu işlerle uğraşan birinin yaptığı gösteriyi izledim.Adam tasarladığı sahte web sitesinde video izlemek için play tuşuna basan keklikleri tek tek avlıyor, pclerini ele geçirip istediği gibi kullanabiliyor şifreleri kamera goruntusunu vs görebiliyor.Kendi bilgisayarı gibi kullanıyor resmen.Kurbanların tek hatası youtube benzeri bir video sitesinde play tuşuna basmak.Bunu gördükten sonra kimse bana illegal programların temiz olduğuna inandıramaz.Girdiğimiz sitelere bile dikkat etmemiz gerekirken, siz bana illegal şeyleri övüyorsunuz.Yanlış yoldasınız.Uyanıklık yaptığınızı sanıp zararlı çıkacaksınız haberiniz yok.Bende gençken bu işlerle uğraştım, crack lisans işlerinin arkasında mutlaka bir hinlik olmuştur olacaktır.İstediğiniz kadar temiz olduğunu savunun.İllegal illegaldir.Yok ben legal yoldan lisans alıyorum resmi yollardan bu mümkün diyorsan o başka.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.