Şimdi Ara

Windows 10 1903 Resmi Türkçe Final Sürümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
49.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 13 falan herhalde. Cevaplara baksana. He yaparsın he canım he. Seni gidi hekır çocuk. Hadi göreyim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Uplay çalışmıyor 1903 sürümünde bilginiz olsun dostlar.
    1903'ü 2 gün önce denedim uplay ile acc unity co-op oynadım bende çalıştı şansmı acaba
  • Susun2Dk S kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi bende Games sekmesi açılmıyor oyunlarımın hiçbiri görünmüyor siyah bir ekranla karşılaşıyorum. Sırf bu yüzden LTSC yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Bu mesaj silindi.
    Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Aşağıdaki butonu kullanarak şikayetin durumunu kontrol edebilirsiniz.
    Ayrıca yukarıdaki menüden şikayet listenizi görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nlite ile kendi windowsumuzu yaratırken fark ettim,

bunu nasıl devre dışı bırakabilirim ? Ben aktivasyon yapmasını istemiyorum zaten lisansım var

Windows 10 1903 Resmi Türkçe Final Sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 28 Nisan 2019; 11:15:33 >
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    .xml dosyasında ilgili satırları elle ''no''yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Nisan 2019; 12:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

.xml dosyasında ilgili satırları elle ''no''yapabilirsin
    fakat bu dosya nlite ile uygula dedikten sonra dosyaya geliyor bu dosya, görünür oluyor yani.

Yaratmadan kalıbı nerede bulabilirim bu dosyayı ?
    NTLite kurulu olduğu klasörün presets dosyasında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Nisan 2019; 12:27:1 >
    OFFLINE reg(kayıt defteri) dosyasını ISO dosyasındaki indexlere ekleyerek otomatik aktivasyon işlemini manuel pozizyona çevirebilirsiniz.

MSMG Tool ile ISO dosyasını mount ettikten sonra aşağıdaki kodlar ile her bir index için ayrı ayrı işlemleri yapıp sonra mount ile açtığınız ISO dosyasını kapatıp kullanabilirsiniz.

Eğer isterseniz hangi index'deki sürümü yükleyecekseniz sadece o index'e eklemede yapabilirsiniz.

X MSMG Toolkit'i çalıştırdığınız dizinin harfidir.

Aşağıdaki ilk kodu CMD'de çalıştırdığınızda bilgisayarınızdaki kayıt defterine işlem yaptığınız ISO dosyasının index bir sürümündeki SOFTWARE kayıt defteri dosyası OFFLINE adında eklenir.

İkinci kodu çalıştırmadan önce OFFLINE reg dosyasını çalıştırıp eklemeniz gerekir.

Daha sonra ikinci kodu çalıştırıp kayıt defterine eklediğiniz OFFLINE reg dosyasını kayıt defterinden kaldırmış olursunuz.

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\1\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\2\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\3\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\4\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\5\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\6\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

OFFLINE REG
    Windows Registry Editor Version 5.00ş

[HKEY_LOCAL_MACHINE\OFFLINE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform\Activation]
    "Manual"=dword:00000001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Nisan 2019; 12:32:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

OFFLINE reg(kayıt defteri) dosyasını ISO dosyasındaki indexlere ekleyerek otomatik aktivasyon işlemini manuel pozizyona çevirebilirsiniz.

MSMG Tool ile ISO dosyasını mount ettikten sonra aşağıdaki kodlar ile her bir index için ayrı ayrı işlemleri yapıp sonra mount ile açtığınız ISO dosyasını kapatıp kullanabilirsiniz.

Eğer isterseniz hangi index'deki sürümü yükleyecekseniz sadece o index'e eklemede yapabilirsiniz.

X MSMG Toolkit'i çalıştırdığınız dizinin harfidir.

Aşağıdaki ilk kodu CMD'de çalıştırdığınızda bilgisayarınızdaki kayıt defterine işlem yaptığınız ISO dosyasının index bir sürümündeki SOFTWARE kayıt defteri dosyası OFFLINE adında eklenir.

İkinci kodu çalıştırmadan önce OFFLINE reg dosyasını çalıştırıp eklemeniz gerekir.

Daha sonra ikinci kodu çalıştırıp kayıt defterine eklediğiniz OFFLINE reg dosyasını kayıt defterinden kaldırmış olursunuz.

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\1\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\2\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\3\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\4\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\5\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

reg load HKLM\OFFLINE X:\ToolKit-v9.x\Mount\Install\6\Windows\System32\config\SOFTWARE

reg unload HKLM\OFFLINE

OFFLINE REG
    Windows Registry Editor Version 5.00ş

[HKEY_LOCAL_MACHINE\OFFLINE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform\Activation]
    "Manual"=dword:00000001
    açıkcası otomatik aktivasyon olsun ama bu değişik toollar ile değil, zaten lisanslı kullanıyorum birde üzerine kms vs tarzı şeyler yüklü olduğunu söylüyor çok gıcık

Değişik toolları kullanmadığınız sürece zaten böyle bir aktivasyon olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Nisan 2019; 12:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Değişik toolları kullanmadığınız sürece zaten böyle bir aktivasyon olmayacaktır.
    nlite da herşeyi yapıyor yahu :D fakat msmg kadar stabil değil kesinlikle :D

msmgtoolda da herşeyi reg ile yapmak can sıkıyor çünkü yapamıyorum
    Reg dosyası ile de yapmak kolay aslında biraz uğraşsan çözersin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.