Şimdi Ara

Windows 10, 700 milyon kullanıcıya ulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Steam Hardware & Software Survey
    http://store.steampowered.com/hwsurvey

Steam grafik şemasına bakın en çok 68.50% oranla Windows 7 64 bit kullanıyor.

Windows 10 "gaming" amaçlı çöp bir işletim sistemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

http://store.steampowered.com/hwsurvey

Steam grafik şemasına bakın en çok 68.50% oranla Windows 7 64 bit kullanıyor.

Windows 10 "gaming" amaçlı çöp bir işletim sistemidir.

9 senelik işletim sisteminin 3 senelik işletim sisteminden fazla orana sahip olması şaşırtıcı değil. Steam'de ankete katılanlara göre oluşturulmuş bir veri...

Böyle saçma saçma kriterler, kıyaslamalar yapmayınız. Windows 7 çıktığında da Windows XP daha çok kullanılıyordu.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Aksine cok büyük bir basaridir. Baska isletim sistemi cikarilamaz diye bir yasa yok ki. Ama microsoft ele gecirmis piyasayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 31 Mart 2018; 7:50:6 >
  • İşletim sistemlerine de neden ihtiyaç dahilinde bakılmıyor anlamadım. Windows kişisel kullanımda liderdir çünkü kişisel kullanıcıların çoğu bilgisayarında ne gelirse onu kullanır ve Microsoft'un iyi anlaşmaları var. Bir de süre gelmiş alışkanlıklar vb. Ama sunucu ve gömülü sistemlere baktığınızda GNU/Linux hakimiyeti görürsünüz çünkü üretici ücretsiz bir şekilde üzerinde oynama yapabilir. Açıkcası GNU/Linux ne kadar sevsem de kişisel kullanımda illa bir terminale başvurmak gerekebiliyor ve bazı cihazlarda driver sorunları da cabası (Windows da ılımayan fansız Intel Celeron işlemcilerde cihazın ısınması gibi). GNU/Linux biraz daha kendin pişir kendin ye tarzıdır ve artan restoran/cafe sayısına bakıldığında insanların talebinin bu yönde olmadığı görülebilir.

• -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Başka işletim sistemleri mevcut. Ancak son kullanıcı, araştırmadığı için bilmiyor. Bilgisayarların çoğuna da Windows ön yüklü geldiği için doğal olarak bilgisayar kullanıcılarının %90'ı Windows kullanmış oluyor.
  • Dönemini, teknolojisini vs sini düşündüğümde:
    1) XP
    2) Windows 10'dur benim için.

Biri 98'den ME vs den kat kat iyi ve rahat.
    Diğeri 7'den 8 ve 8.1'den iyi ve kullanımı çok çok daha rahat.

Umarım bozmazlar, her güncelleme geldiğinde biraz tırsmıyor değilim ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Başka işletim sistemleri mevcut. Ancak son kullanıcı, araştırmadığı için bilmiyor. Bilgisayarların çoğuna da Windows ön yüklü geldiği için doğal olarak bilgisayar kullanıcılarının %90'ı Windows kullanmış oluyor.

Yatan degil müsterinin ayagina giden kazanir :)
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Ben bu yoruma pek katılmıyorum. Windows 10'dan Windows 7'ye geri dönen kullanıcılar varsa diğer işletim sistemlerini tercih eden kullanıcılar da vardır. Sonuç olarak olay kullanıcıda bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Ben bu yoruma pek katılmıyorum. Windows 10'dan Windows 7'ye geri dönen kullanıcılar varsa diğer işletim sistemlerini tercih eden kullanıcılar da vardır. Sonuç olarak olay kullanıcıda bitiyor.

Sonuc ortada ama. Diger isletim sistemlerini kullananlar Windows a kiyasla ne kadar?

Is kullanicida bitiyor da, Koskoca reklam sektörü de zaten insanlar arastirmadigi icin var. Sonuc olarak microsoft insanlarin ayagina gidiyor, gerekli yatirimlari yapiyor (Yani bilgisayar üreticileri hayrina Windows yükleyip göndermiyorlar.) ve kapamis piyasayi. Dedigim de yanlis bir sey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 1 Nisan 2018; 8:8:12 >
  • Windows gereksiz yere arkaplanda çalışır, sistemi sömürür...
    Directx olmasa kullanan çok az olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 4 Nisan 2018; 3:15:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.