|
Bildirim
Aslında en zorlandıkları işletim sistemi oldu. Bedava vermeyi geçtim, üste ciddi şekilde her gün sorarak zorlamalarına ve hatta bazılarında soruya hayır denmesine rağmen w10 a geçirmelerine rağmen bu rakamlar gelmiş geçmiş en zorlandıkları windows sürümünü W10 yapıyor. Bu microsoftta ciddi kafa değişikliği lazım. Politikalarıyla iyice batırıyorlar. Ie/edge de malumunuz. Kullanıcıların tek ihtiyacı en son html,css sürümlerine tam destek. Ama bunu hala vermeyip işletim sistemleri ile dayatma yolunu seçiyorlar, hatta bazı sitelerin ie dışında açılmaması gibi şaka yöntemleri denediklerini de geçen ki konuda bir arkadaş yazmıştı. Hayır kafaya bakın yani. Kod desteği konusunda chrome un firefox un 5 sene öncesinden gelip, zorlama politikası gütmek, acınası. Aynı şekilde w8 de, başlat tuşu olay olmuştu. "Kullanıcıların kafası bir şeye basmıyor, başlat tuşu geri gelmeyecek o kadar" diye açıklama yaptılar yahu. Nedir bu kullanıcıyla dayılaşmak. Sonra s.ve seve geri koydular. W10'un eulası zaten baştan olay oldu, sonra zorunlu kendi reklamlarını döndürmesi, updateleri, yine ie/edge dayatmaları, dx12 fiyaskosu, w10 zorlaması gibi bir çok fiyaskoya imza attılar. Şimdi w10 kullanan kesime baksanız zaten çoğunluğu senelerin verdiği zorunlu laptoplarla gelen w10 lar. Ufak bir kısımda işletim sistemi kurmayı bilen ve en son her zaman en iyidir kafasında olanlar, daha da ufak bir kısım ise tüm işletim sistemlerini denemesine rağmen ciddi ciddi w10 u tercih edenler ama yüzdeye vurduğunuzda bu kesim çok çok düşük. Hala %1 windows phone kullananda var, yani olabiliyor öyle değişik şeyler.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 30 Mart 2018; 22:08:06 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 30 Mart 2018; 22:47:17 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|