Şimdi Ara

Windows 10 'a format atarak Windows 7 format hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Windows 10 yüklü olan bilgisayarıma Windows 7 kurmak istediğimde boot'dan usb den format atarken hata vermekte . USB de bulunan winodws 7 i başka bilgisayara kurabiliyorum(format attığım pc de windwos 7) hata vermiyor fakat winodws 10 yüklü pc e format atarken birşeylern eksik olduğu bilgisi veriyor security boot ile ilgili olabilrmiş iinternetten araştırmam sonucunda ögrendim fakat format atamadım

Araştırmamda aşağıdaki ayarları yapmam anlatılmış fakat aşağıdaki ayarları biosda göremedim kullanmakta olduğum Ana kart modelim Z170A GAMING M5

BIOS “Security” bölümünden “Boot Menü” sekmesi “Disable” olacak şekilde değiştirin.
    Bios “Advanced” bölümünden “Boot Speed” sekmesi “Disable” veya “Normal” olacak şekilde değiştirin.
    Bios “Advanced” “System Configuration” bölümünden “Boot Mode” sekmesi “CSM Boot” olacak şekilde değiştirin.
    Bios “Boot” bölümünden 1. sıraya “USB” veya “ODD CDROM” olacak şekilde değiştirin.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksumuratt -- 11 Şubat 2016; 17:04:39 >

• Cd ile deneyemez misin ?
  • Onuda denedim fakat aynı hatayı vermekte cd de sorun olabileceğini düşündüğümden başka pc e format denedim cd çalışıyor

esas sıkıntı anakart bios ayarlarımda bahsedilen ayarları bulamamam
  • tam olarak hata nerde oluyor ve hata ne?
  • barnasw23 kullanıcısına yanıt
    Sürücü görmüyor gibi bi bildirim geliyor fakat windows 10 format usb sini taktığımda direk çalışıyor windows 7 de olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.