Şimdi Ara

Windows 10'a UEFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben orijinal Windows 7 kullanıyorum ve 10'a şu an geçebiliyorum fakat kafama takılan bir şey var. UEFI kurulumu yaparsam 10 orijinal bir şekilde gelir mi?

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

evet

Peki nasıl yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se@W@ve

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

evet

Peki nasıl yapıcam?

Alıntıları Göster
    İlk önce yükseltme yapın.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    UEFI için nasıl windows indireceğim peki? Anlatabilir misiniz biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@W@ve -- 10 Ekim 2015; 15:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

İlk önce yükseltme yapın.

??
  • se@W@ve S kullanıcısına yanıt
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

Burdan indirin sonra rufusla uefi ayarlı olacak şekilde usb ye yazdırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

Burdan indirin sonra rufusla uefi ayarlı olacak şekilde usb ye yazdırın.

Yükselt dediğimde bana bir bildirim geliyor, bilgisayarınızı yeniden başlatın falan diyo.
     Windows 10'a UEFI

• Öyle yapmayacaksınız. Bilgisayar açıkken yükselteceksiniz yani masaüstü açıkken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 10 Ekim 2015; 20:41:41 >
  • quote:

Öyle yapmayacaksınız. Bilgisayar açıkken yükselteceksiniz yani masaüstü açıkken.

Peki öyle UEFI olur mu?
    O şekilde bilmiyorum uefi olup olmadığını fakat usb ye uefi olarak yazdırdıysanız olur.
  • quote:

O şekilde bilmiyorum uefi olup olmadığını fakat usb ye uefi olarak yazdırdıysanız olur.

Tamam öyle yazdırmıştım. Deniyorum şimdi.
  • quote:

Ürün anahtarı istiyor? Benim orijinal ama.
    Atla diyeceksiniz.
  • quote:

Atla diyeceksiniz.

Bunu diyor, atlayamıyorum :(
     Windows 10'a UEFI
    İsonun içindeki setup dosyasından mı yaptınız işlemi?
  • quote:

İsonun içindeki setup dosyasından mı yaptınız işlemi?

Evet
    Sormaması lazım. Setup u çalıştırdıktan sonra önemli güncelleştirmeleri al diye biyer gelecek. Ordan güncelleştirmeleri indir ve yükle(önerilir) seçeneğiyle devam edeceksiniz. Biraz indirme yaptıktan sonra yükseltme işlemi başlayacak.
  • quote:

Sormaması lazım. Setup u çalıştırdıktan sonra önemli güncelleştirmeleri al diye biyer gelecek. Ordan güncelleştirmeleri indir ve yükle(önerilir) seçeneğiyle devam edeceksiniz. Biraz indirme yaptıktan sonra yükseltme işlemi başlayacak.

Yaptım biraz sürdü ve bana tekrar anahtarı soruyor. Ama anlamadığım şey şu, bana Windows 10 güncellemesi gelmişti zaten. Neden olmuyor şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: se@W@ve

quote:

Yaptım biraz sürdü ve bana tekrar anahtarı soruyor. Ama anlamadığım şey şu, bana Windows 10 güncellemesi gelmişti zaten. Neden olmuyor şimdi :(

Niye olmadı bende anlamadım.

Burada resimli anlatımıhttp://www.thewindowsclub.com/clean-install-or-upgrade-to-windows-10-using-windows-10-iso
    Burada da videolu Türkçe olarakhttps://www.youtube.com/watch?v=hedWpngY8i4 anlatımı var. Normalde sormaması lazım yükseltirken.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.