Şimdi Ara

windows 10 biraz bekleyin hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merben windows 10 insider indirdim iso olarak ve kurdum ürün anahtarını girdim hızlı ayarları yapın dedi ileri dedim biraz bekleyin yazdı.bekleyiş o bekleyiş 4 saat oldu hala aynı yazı var. bir türlü kurulum bitmedi sıkıntı nedir yardımcı olursanız sevinirim tşkler

• Bu hatayı ben de alıyorum. Bilen veyahutta yardimci olacak yok mu? Bu arada sen çözdünmü bu hatayı dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhun999 kullanıcısına yanıt
    dostum sağ alttaki win 10 güncelleme çıkıyordu oradan yapınca donuyor 5 saat te beklesen olmuyor denetim masasından windows güncellemesini denetle win 10 güncelleme var diyicek ordan yapınca oluyor
  • Eyvallah dostum sorunu çözdüm. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
  • ceyhun999 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,sorunu nasıl çözdünüz acaba?aynı problemle ben de karşılaştım.Teşekkürler.

• Kafayı yemek üzereyim bu sorundan ötürü. Monster notebook'a usb ile format atma işlemine başladım c yi sildim tekrar oluşturdum format işlemine başladım, sonra mavi ekranda biraz bekleyin yazısı çıktı saatler geçti hala o şekilde duruyor. İşin garip tarafı bios ayarlarını da açamıyorum. F2 ile açılıyordu ancak şuan kesinlikle açılmıyor bios. Nasıl yaparım ne ederim bilemedim indirdiğim formatta mı sorun var acaba. Nasıl çözebilirim bi öneriniz var mı

• Bendede öyle. En başta biraz bekleyin diyor. 15dk bekliyor. Sonra adı değişik hata kodları veriyor. Ve en sonda biraz bekleyin diyor. Ve gidiş o gidiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.