Şimdi Ara

Windows 10 Çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10 build 10240 çok kötü mesela ekran kartım windows 10'da sürücüsü kurulu olmasına rağmen varını yoğunu ortaya koyarak çalışmıyor kesinlikle windows 8.1'de kalmanızı tavsiye ederim sağlam sürüm çıkana kadar.

• Ekran kartın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Ekran kartın nedir?

Asus r7 265 2gb 256 bit
  • cs:go da ben de ilk yüklediğimde 60 fps alıyordum( vsync hem oyundan hem de ati den kapalı olmasına rağmen)

ati den son sürücüyü indirip kurdum windows 10 için sorun çözüldü

engineering sample olan sürücüde benim de sorun çıkarmıştı
  • windows 10 harika olmuş.Ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Tek sevmediğim yanı güncelleştirmeleri otomatik yapıyor .Bu benim için biraz sıkıntı ama başkaları için olmayabilir.Başlat menüsüde çok güzel olmuş.
    kullanmanızı tavsiye ederim.
  • yeni driver yüklemeden ya da temiz driver yüklemeden dahası son sürümü piyasaya çıkmadan bir ürün için neden kötü denilir aklım almıyor.
  • Windows 10 ilk betasından beri kullanıyorum. İnanılmaz bir fps artışı var. Herkes kullansın. Boş verin 8.1 i. W7 den bugüne en iyisi. Ekran kartı gtx970 nvdianın desteği daha iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen yüklemezsin olur biter.. kendi fikrin sonuçta. Bir başkasına göre mükemmel bir işletim sistemi.. kurmayın demek nasıl bir mantıktır.. sanırsın adam milyar dolarları yönetiyor.. oldu canım... hadi git çizgi film izle sen... amcalar konuşuyor burda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Sen yüklemezsin olur biter.. kendi fikrin sonuçta. Bir başkasına göre mükemmel bir işletim sistemi.. kurmayın demek nasıl bir mantıktır.. sanırsın adam milyar dolarları yönetiyor.. oldu canım... hadi git çizgi film izle sen... amcalar konuşuyor burda..

Sadece tavsiye anlamında dedim liseli amcam benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Sen yüklemezsin olur biter.. kendi fikrin sonuçta. Bir başkasına göre mükemmel bir işletim sistemi.. kurmayın demek nasıl bir mantıktır.. sanırsın adam milyar dolarları yönetiyor.. oldu canım... hadi git çizgi film izle sen... amcalar konuşuyor burda..

Amcan kurban olsun sana...
  • quote:

quote:

quote:

Amcan kurban olsun sana...

EyvAllah eksileme konusunda üstüen yok ayrıca senin dışında birde kim eksiliyorsa onu tebrik ediyorum son derece dingillik yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 27 Temmuz 2015; 22:37:20 >

• Durun yahu tam sürüm çıksın 2 gün kaldı firmalar driver desteklerini sunsun sonra kötü iyi anlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Durun yahu tam sürüm çıksın 2 gün kaldı firmalar driver desteklerini sunsun sonra kötü iyi anlarız.

Bende öyle bekliyorum artık build 10240 rtm diyenler vardı çünkü
  • Directx 12 için bir çok kişi geçecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar windows 10 build 10240 çok kötü mesela ekran kartım windows 10'da sürücüsü kurulu olmasına rağmen varını yoğunu ortaya koyarak çalışmıyor kesinlikle windows 8.1'de kalmanızı tavsiye ederim sağlam sürüm çıkana kadar.

Çözümünü bilsen böyle demezsin

8.1 ile 10 arasında fazladan uygulama hariç fark yok

8.1 de kullandığın driver yedek al windows 10 da 8.1 DRİVER KULLAN ÇÜNKÜ kendi güncellİYOR bi boka yaramıyor.

ÇOK GÜZEL NASIL ANDROIDDE GUNCELLEME YAPINCA IYI OLUYOR BUDA AYNEN OYLE BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlovedman -- 28 Temmuz 2015; 14:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

Directx 12 için bir çok kişi geçecek.

Bu olmasa zaten Windows 7 yi bırakan olmaz.
  • ben de az önce kurdum ve ilk izlenimim MÜKEMMEL ve SÜPER HIZLI !!! windows 7 nin kolaylığı ve windows 8 in hızı birleşmiş ve de edge tarayıcısı gördüğüm en hızlı tarayıcısı olmuş. harika :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unlovedman

quote:

Arkadaşlar windows 10 build 10240 çok kötü mesela ekran kartım windows 10'da sürücüsü kurulu olmasına rağmen varını yoğunu ortaya koyarak çalışmıyor kesinlikle windows 8.1'de kalmanızı tavsiye ederim sağlam sürüm çıkana kadar.

Çözümünü bilsen böyle demezsin

8.1 ile 10 arasında fazladan uygulama hariç fark yok

8.1 de kullandığın driver yedek al windows 10 da 8.1 DRİVER KULLAN ÇÜNKÜ kendi güncellİYOR bi boka yaramıyor.

ÇOK GÜZEL NASIL ANDROIDDE GUNCELLEME YAPINCA IYI OLUYOR BUDA AYNEN OYLE BENCE

hocam görev çubuğunun ortasına kücük simgleri nasıl eklediniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.