|
Bildirim
MS çok akıllıca hareket ediyor son yıllarda, tek patladıkları konu mobil işletim sistemi onu da isteseler Win10 u direkt çalıştıran otomatik arayüz ayarlayan mobil cihazlarla çözerler. Bence rakip işletim sistemlerinde sağlam yer tutmak için bunu şimdilik öteliyorlar ortam istedikleri seviyeye gelince o cihazları da görürüz.
|
Lumialar zamanına göre iyiydi ama market rezaletti. Androidler kasılırken wp akıyordu. Sağlam bir marketle tekrar piyasaya girseler alternatif fena olmaz.
|
Gereksiz saçma sapan sistemi şişiren servisler kaldırıldığında zaten işler değişiyor çığır falan açtıkları yok kendi beceriksizliklerini Linux ile yamalayarak çözüyorlar. topu topu 650 mb ram tüketebilecek işletim sistemi alakasız yüzlerce windows servisi sayesinde 5 gb ram tüketiyor boşta ve ram miktarı yükseltildikçe sistemde bulunan bu kullanım miktarı ve çalışan servis sayısının artması ise ayrı bir saçmalık
|
win10 mico yu batırıyor, linux'u bir tehlike olarak görüyor ve güya önlem alıyor 2-3 senesi var linuxta çalışmayan oyun kalmayacak. düşük input lag ve daha az sistem kaynaklarını tüketen linuxçular artacak benim görüşüm.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronicfarm -- 15 Mart 2020; 11:34:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 15 Mart 2020; 11:36:18 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 15 Mart 2020; 14:47:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|