Şimdi Ara

Windows 10 Özelleştirilmiş Kurulum ISO'su Oluşturmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette çok araştırdım bir çok konu ve video buldum ve bazı yöntemleri denedim, temiz format atıp programları kurup masaüstü düzenimi falan yapıp windows 10 kurulum isosu haline getirdim fakat başka bir sisteme kurunca sıkıntılar çıkıyor, ayrıca windows kullanıcı adı falan benim adımla çıkıyor.
    Benim istediğim benim hazırladığım düzende ve programlarla masaüstünün bilgisayarın kurulumu gerçekleşmesi, fakat kurulumda kullanıcı adı..vs herşeyi sorması.
    Böyle bir şey mümkün müdür?

• MSMG Toolkit ile hazırlayabilirsin. Ayrıntılı anlatımı aşağıdaki linkte:

MSMG Toolkit ile Kendinize Özel Windows 10 ISO Dosyası Hazırlayın. (Detaylı Anlatım)
  • MSMG Toolkit ile özelleştirilmiş masaüstü yapılamıyor anladığım kadarıyla. Office, photoshop, zart zurt yükleyip gerekirse bisküvileyip bir kurulum iso'su hazırlamak istiyorum fakat bulamadım öyle bir şey.
  • Kurulumunu offline User kullanıcı adıyla tamamla ve özelleştirmelerini yap. Ardından imajını al ve kulan.
    Diğer yöntem sysprep kulanarak imaj hazırlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten offline kullanıcı ile oluşturdum fakat ben normal windows kurulumu gibi kullanıcıya sormasını istiyorum kullanıcı hesabı adını, adam normal kuracak ve sonunda masaüstü görüntülendiğinde benim yüklediğim programlar gözükecek ve masaüstü düzeni benim ayarladığım gibi olacak, bu şekilde yapma yolunu arıyorum. Diğer türlü ayrıca başka sisteme kurulum yapınca driverlarda sıkıntı yaratıyor.
  • MOSAD kullanıcısına yanıt
    Sysprep yöntemini kulanıcan o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.