Şimdi Ara

Windows 10 Directx12 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 8.1 den dün windows update ile win10a yükselttim hiçbir sorun yok amd nin son driverini kurdum ama dxdiag yazıp bakınca dx sürümü 11.2 görünüyo, win10 ile dx12 gelmeyecek miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9esw7 -- 30 Temmuz 2015; 17:47:03 >

• Bende sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 30 Temmuz 2015; 12:41:33 >
  • yok mu bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9esw7

yok mu bilgisi olan?
    Desteklemiyordur,benimki de 11.2 mesela.Bazı ekran kartlarında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

sistemde 2 kart var ikisi de listede görünüyor .
    HD 8610G & R7 M260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9esw7 -- 30 Temmuz 2015; 17:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AncientLord

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

sistemde 2 kart var ikisi de listede görünüyor .
    HD 8610G & R7 M260

Ekran kartını güncelledin mi peki
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    evet en son güncellemeyi indirip kurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet en son güncellemeyi indirip kurdum
    bende de şöyle bir komedi var dx12 kurulu ama ekran kartı driveri sorunlu. şöyle ki ekran çözünürlüğünü 1600 yaptığımda başlat menüsü ekranın dışına taşan kısımda kalıyor, 1400 yaptığımda ise sol yanda yarım santimlik ölü alan oluşuyor ortasını bulamadım ve nvida yada microsoft da henüz driver güncellemesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorath

bende de şöyle bir komedi var dx12 kurulu ama ekran kartı driveri sorunlu. şöyle ki ekran çözünürlüğünü 1600 yaptığımda başlat menüsü ekranın dışına taşan kısımda kalıyor, 1400 yaptığımda ise sol yanda yarım santimlik ölü alan oluşuyor ortasını bulamadım ve nvida yada microsoft da henüz driver güncellemesi yok

ilginç :)
  • quote:

quote:

ilginç :)

Alıntıları Göster
    Bu sorun bir tek bende mi vaR?

• quote:

Bu sorun bir tek bende mi vaR?

Alıntıları Göster
    Her ekran kartı dx12'yi desteklemiyor. O yüzden hangi dx sürümü desteklenebiliyorsa onu gözteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Her ekran kartı dx12'yi desteklemiyor. O yüzden hangi dx sürümü desteklenebiliyorsa onu gözteriyor.

Alıntıları Göster
    ekran kartını güncellendin mi ve o modeline desteklenecek şeklince açıklama var mı ? yoksa desteklemiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

ekran kartını güncellendin mi ve o modeline desteklenecek şeklince açıklama var mı ? yoksa desteklemiyor demektir.

sistemde 2 kart var ikiside amd nin paylaştığı listede yer alıyor, son güncellemeyi de yaptım.
  • quote:

quote:

sistemde 2 kart var ikiside amd nin paylaştığı listede yer alıyor, son güncellemeyi de yaptım.

Alıntıları Göster
    bekle bakalım.
  • quote:

bekle bakalım.

Alıntıları Göster
    henüz destek gelmemiştir sanırım kartınıza. örneğin nvdia fermi kartlarda bekliyor şu anda dx12
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

henüz destek gelmemiştir sanırım kartınıza. örneğin nvdia fermi kartlarda bekliyor şu anda dx12

ne vakit geleceği hakkında bilgi var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

ne vakit geleceği hakkında bilgi var mı?

Alıntıları Göster
    Dxdiag kısmında önemli olan ekran sekmesinde ki "özellik düzeyi" arkadaşlar gerisi hikaye. Özellik düzeyi neyi destekliyor görünüyorsa o kadarının performansını alırsın. Şuan için ne AMD ne de NVİDİA directx 12 için uyumluluk sağlayan sürücü yayınlamadılar. El mahkum bekleyeceğiz.

• quote:

Bende nvıdıa kullanıyorum bende herhangibir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Bende nvıdıa kullanıyorum bende herhangibir sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu şöyle çeözdüm isi aklımda değil birtane driver yedekleme programı kurdum o program nvidia için ik tane driver önerdi ama program lisanslamadan driverleri indirtmiyordu malesef, bende driver adı tarihi ve dosya boyutu ile arama yapıp sitenin birinde 208mb lık driveri bulup indirdim. kurduktan sonra sorunum çözüldü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.