Bildirim
Windows 10 Directx12 sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 30 Temmuz 2015; 12:41:33 > -
yok mu bilgisi olan? -
Desteklemiyordur,benimki de 11.2 mesela.Bazı ekran kartlarında yok.quote:
Orijinalden alıntı: 9esw7
yok mu bilgisi olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
Desteklemiyordur,benimki de 11.2 mesela.Bazı ekran kartlarında yok.
sistemde 2 kart var ikisi de listede görünüyor .
HD 8610G & R7 M260
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9esw7 -- 30 Temmuz 2015; 17:25:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -AncientLord
quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
Desteklemiyordur,benimki de 11.2 mesela.Bazı ekran kartlarında yok.
sistemde 2 kart var ikisi de listede görünüyor .
HD 8610G & R7 M260
Ekran kartını güncelledin mi peki -
evet en son güncellemeyi indirip kurdum -
bende de şöyle bir komedi var dx12 kurulu ama ekran kartı driveri sorunlu. şöyle ki ekran çözünürlüğünü 1600 yaptığımda başlat menüsü ekranın dışına taşan kısımda kalıyor, 1400 yaptığımda ise sol yanda yarım santimlik ölü alan oluşuyor ortasını bulamadım ve nvida yada microsoft da henüz driver güncellemesi yokquote:
evet en son güncellemeyi indirip kurdum -
quote:
Orijinalden alıntı: Gorath
bende de şöyle bir komedi var dx12 kurulu ama ekran kartı driveri sorunlu. şöyle ki ekran çözünürlüğünü 1600 yaptığımda başlat menüsü ekranın dışına taşan kısımda kalıyor, 1400 yaptığımda ise sol yanda yarım santimlik ölü alan oluşuyor ortasını bulamadım ve nvida yada microsoft da henüz driver güncellemesi yok
ilginç :) -
Bu sorun bir tek bende mi vaR?quote:
Orijinalden alıntı: 9esw7quote:
bende de şöyle bir komedi var dx12 kurulu ama ekran kartı driveri sorunlu. şöyle ki ekran çözünürlüğünü 1600 yaptığımda başlat menüsü ekranın dışına taşan kısımda kalıyor, 1400 yaptığımda ise sol yanda yarım santimlik ölü alan oluşuyor ortasını bulamadım ve nvida yada microsoft da henüz driver güncellemesi yok
ilginç :)
Alıntıları Göster
-
Her ekran kartı dx12'yi desteklemiyor. O yüzden hangi dx sürümü desteklenebiliyorsa onu gözteriyor.quote:
Bu sorun bir tek bende mi vaR?
Alıntıları Göster -
ekran kartını güncellendin mi ve o modeline desteklenecek şeklince açıklama var mı ? yoksa desteklemiyor demektir.quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Her ekran kartı dx12'yi desteklemiyor. O yüzden hangi dx sürümü desteklenebiliyorsa onu gözteriyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: EnverPasha
ekran kartını güncellendin mi ve o modeline desteklenecek şeklince açıklama var mı ? yoksa desteklemiyor demektir.
sistemde 2 kart var ikiside amd nin paylaştığı listede yer alıyor, son güncellemeyi de yaptım. -
bekle bakalım.quote:
ekran kartını güncellendin mi ve o modeline desteklenecek şeklince açıklama var mı ? yoksa desteklemiyor demektir.
sistemde 2 kart var ikiside amd nin paylaştığı listede yer alıyor, son güncellemeyi de yaptım.
Alıntıları Göster -
henüz destek gelmemiştir sanırım kartınıza. örneğin nvdia fermi kartlarda bekliyor şu anda dx12quote:
bekle bakalım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: berkbozkus
henüz destek gelmemiştir sanırım kartınıza. örneğin nvdia fermi kartlarda bekliyor şu anda dx12
ne vakit geleceği hakkında bilgi var mı? -
Dxdiag kısmında önemli olan ekran sekmesinde ki "özellik düzeyi" arkadaşlar gerisi hikaye. Özellik düzeyi neyi destekliyor görünüyorsa o kadarının performansını alırsın. Şuan için ne AMD ne de NVİDİA directx 12 için uyumluluk sağlayan sürücü yayınlamadılar. El mahkum bekleyeceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: berkbozkus
henüz destek gelmemiştir sanırım kartınıza. örneğin nvdia fermi kartlarda bekliyor şu anda dx12
ne vakit geleceği hakkında bilgi var mı?
Alıntıları Göster
-
quote:
Bende nvıdıa kullanıyorum bende herhangibir sıkıntı yok. -
aynı sorun bendede varquote:
Orijinalden alıntı: Night_Noisequote:
Bende nvıdıa kullanıyorum bende herhangibir sıkıntı yok.
Alıntıları Göster
-
Hocam sorunu şöyle çeözdüm isi aklımda değil birtane driver yedekleme programı kurdum o program nvidia için ik tane driver önerdi ama program lisanslamadan driverleri indirtmiyordu malesef, bende driver adı tarihi ve dosya boyutu ile arama yapıp sitenin birinde 208mb lık driveri bulup indirdim. kurduktan sonra sorunum çözüldü
Benzer içerikler
- z kitap to pdf
- bilgisayar otomatik onarıma hazırlanıyor diyor açılmıyor
- bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
- windows 10 crack
- hpet kaldırma
- jnlp dosyası nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- secure boot nedir
- windows 11 duvar kağıdı
- klavyede olmayan semboller
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X