Şimdi Ara

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
30
Favori
89.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRT_

Var ama Microsoft LTSC ISO dosyalarının linklerini sadece VLSC lisans anahtarı olan kullanıcılara sunuyor.
    Bildiğim kadarıyla bu lisans anahtarı son kullanıcıya satılmıyor.

Hocam bu lisans anahtarını malum sitelerden satın alamaz mıyız diğer lisans anahtarları gibi ya da satın alabileceğimiz veya bulabileceğimiz farklı bir yol var mı?
  • Site ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama warezturkey en güncel isoları Türkçe olarak paylaşmış. LTSC sürümünü de dahil ve sürüm numarası 17763.107 yani resmi olarak en son yayınlanan sürüm (kasım ayında).

Sorunsuz kurdum ve güncelleme ile birlikte sürüm 17763.134 oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intouchable

Site ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama warezturkey en güncel isoları Türkçe olarak paylaşmış. LTSC sürümünü de dahil ve sürüm numarası 17763.107 yani resmi olarak en son yayınlanan sürüm (kasım ayında).

Sorunsuz kurdum ve güncelleme ile birlikte sürüm 17763.134 oldu.
    Hocam açıkçası kast ettiğim şey microsft un sitesinden indirmiş olduğumuz iso larda kullanabilceğimiz bir key. Her ne kadar güvenilir olduğu söylense bile farklı sitelerden iso indirmek çok içime sinmiyor.

Şuanda kullanmakta olduğum bir home bir de pro lisanslı makinem var. Benim istediğim orjinal iso yu etkinleştirmek için key nereden satın alabilirim.
  • N11 den çok uygun fiyatlara key satiliyor hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

N11 den çok uygun fiyatlara key satiliyor hocam
    LTSC sürümlerinin keylerini bulamadım hocam.

Windows 10 Enterprise keyleri ile etkinleşiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barnesallen

LTSC sürümlerinin keylerini bulamadım hocam.

Windows 10 Enterprise keyleri ile etkinleşiyor mu?

Tam bir bilgim yok hocam

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Bir kac sayfa onlerde bi arkadas etkinlesmiyor demisti. Temin etmek zor ve pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barnesallen B kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazmıştım fakat çok geride kalmış olabilir.

2 adet Enterprise Lisansım var aktif kullandığım, LTSC çıkınca hadi ona geçeyim dedim etkinleştirmek istediğimde olmadı.

Geçen yaz LTSB lisans resmi yollardan (gayri resmi 150.TL'den veren birini bulmuştum fakat alacağımız arkadaş tam resmi olsun dediği için vazgeçtik). Microsoft ile görüştüğümüzde (Enterprise sayfası ABD'ye yönlendiriyor) en az 5 makine, 5 yıl ve yıllık $850 gibi bir şeyler söyledi bizde tamam dedik ve orada bıraktık LTSB ya da LTSC lisans meselesini.
    Normal Enterprise Lisansı satıyorlar ya da Pro, o lisanslardan birini alıp MRT_ arkadaşın MSMG konusunu ya da diğer alakalı konuları okuyup kendi Modifiye windows'unu yapacaksın.
  • Arkadaşlar bu LTSC sürümün şuan kullanmak mantıklı mı? Oyun performansı daha mı iyi sistem Türkçe mi? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • LTSC nin oyun performansına etkisi yok denecek kadar az, sadece büyük güncelleme almadıkları için update sonrası stabilite sorunları ile uğraşma riski nispeten çok çok daha az.

Bir de normal windows 10 a has uygulamalar olmadığı için ram tüketimi bir tık daha ama performans namıma katkısı %1-2 yi geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Bir kac sayfa onlerde bi arkadas etkinlesmiyor demisti. Temin etmek zor ve pahali

Olabilir hocam doğrudur

• selamlar bir süredir yoktum sanırım ltsc nin october sürümü çıkmış anladağım kadarı ile 2016 da böyl bişey olmuşmuydu bir sürü veri indirdik boşyere şimdi tekrardan yenilenen sürümümü indireceğiz, ayrıca orjinal tr iso düşmedimi?
  • raver kullanıcısına yanıt
    1809 sürümünde sorun olduğu için Refresh ISO dosyaları olarak tüm 1809 sürümü ISO dosyaları yenilendi. 1607 LTSB sürümünde Refresh ISO yayınlanmamıştı. TR ISO dosyaları düştü fakat link vermek yasak olduğu için buradan paylaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

1809 sürümünde sorun olduğu için Refresh ISO dosyaları olarak tüm 1809 sürümü ISO dosyaları yenilendi. 1607 LTSB sürümünde Refresh ISO yayınlanmamıştı. TR ISO dosyaları düştü fakat link vermek yasak olduğu için buradan paylaşamıyorum.
    Özelden link atabilir misin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barnesallen -- 25 Kasım 2018; 22:10:22 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    SW_DVD5_WIN_ENT_LTSC_2019_64-bit_Turkish_MLF_X21-96479.ISO ismi bu mu yeni ISO'nun?
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    Evet VSLC ISO

• Ltsc nin refresh isolarını isteyen mesaj atsın konuya ekliyorum fakat sildirip duruyorlar zaten Microsoft kendi eliyle dağıtım yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Ltsc nin refresh isolarını isteyen mesaj atsın konuya ekliyorum fakat sildirip duruyorlar zaten Microsoft kendi eliyle dağıtım yapıyor
    LTSC düzgün çalışıyor mu hocam? Windows 10 Pro'da sorun üstüne sorun yaşadım hep.
  • Arkadaşlar çoğunuz olayı yanlış anlamışsınız. Bu sürüm ile pro veya home sürümlerinin farkı yok hepsi 1809 sürüm. Yani pro da sorun yaşadın bunda yaşamayacaksın diye bir durum yok. Bu sürüm asla performanslı değil sistem bir tık daha çok işlem yapıyor arkada açıp bakabilirsiniz sürümler arası özellikler farkına. En sade sürüm home single lan. Sürümüdür. Bu sürümde sadece modern uygulamalar yok hepsi bu kadar diğer bir özelliği güncelleme almıyor sadece güvenlik ve sorun çözüm güncellemesi alıyor. Yani proda sorun yaşadın bunda yaşamayacan diye bir durum yok.

Ayrıca her formatta ayrı ayrı sorunlar yaşanıyor. Aynı flasha yazılmış iso ile 5 bilgisayara format at yada aynı bilgisayara 5 kere format at hep farklı bir sorun çıkar yada sorunsuz çıkar. Bu durumu kimse açıklayamıyor ama durum bu. Hani bazıları diyorya ben hiç sorun yaşamıyorum siz nasıl yaşıyorsunuz diyenler hep bu dediğimden ibaret. Yükseltme veya temiz kurulum arasında hiç bir fark yok kendim test ettim hatta aksine benim bilgisayarda yükseltme yapınca sorun yokken temiz kurulum yapınca bir sürü sorun çıktı. Şimdi diyeceksiniz madem sorunsuz neden formatladın, psikolojik olmuş artık temiz kurulum yapmak ama artık yapmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Arkadaşlar çoğunuz olayı yanlış anlamışsınız. Bu sürüm ile pro veya home sürümlerinin farkı yok hepsi 1809 sürüm. Yani pro da sorun yaşadın bunda yaşamayacaksın diye bir durum yok. Bu sürüm asla performanslı değil sistem bir tık daha çok işlem yapıyor arkada açıp bakabilirsiniz sürümler arası özellikler farkına. En sade sürüm home single lan. Sürümüdür. Bu sürümde sadece modern uygulamalar yok hepsi bu kadar diğer bir özelliği güncelleme almıyor sadece güvenlik ve sorun çözüm güncellemesi alıyor. Yani proda sorun yaşadın bunda yaşamayacan diye bir durum yok.

Ayrıca her formatta ayrı ayrı sorunlar yaşanıyor. Aynı flasha yazılmış iso ile 5 bilgisayara format at yada aynı bilgisayara 5 kere format at hep farklı bir sorun çıkar yada sorunsuz çıkar. Bu durumu kimse açıklayamıyor ama durum bu. Hani bazıları diyorya ben hiç sorun yaşamıyorum siz nasıl yaşıyorsunuz diyenler hep bu dediğimden ibaret. Yükseltme veya temiz kurulum arasında hiç bir fark yok kendim test ettim hatta aksine benim bilgisayarda yükseltme yapınca sorun yokken temiz kurulum yapınca bir sürü sorun çıktı. Şimdi diyeceksiniz madem sorunsuz neden formatladın, psikolojik olmuş artık temiz kurulum yapmak ama artık yapmayacağım.
    Ne yapalım hocam, o kadar sorunlu bir sistem ki insanlar hep bir arayış içerisinde. Üstelik her çözdüklerini iddia ettikleri sorun başka bir soruna sebep oluyor. Ben kendi adıma yıldım artık. İşi gücü bıraktım Windows 10 ile uğraşıyorum kaç haftadır.

Bilgisayarı yeni aldım. Windows 10'dan başka sürücüleri yok. 8.1 kurdum, sürücüleri tek tek elle kurdum. Bilgisayar fişek gibi oldu. Tek bir sorun bile yok. Ssd ile uçak gibi maşallah. Ama maalesef touchpad sürücüsü yok. Onun için soruyorum bu Windows 10 durumunu. Touchpad sürücüsünü de bulsam 8.1 için Allah belasını versin bu 10'un. Yüzüne bile bakmam.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.