Şimdi Ara

Windows 10 Ethernet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, windows 10'a geçiş yaptıktan sonra 2 saatte bir saatte bir ethernet bağlantım kopmaya başladı, yeniden takıp çıkarınca düzeliyor, fakat neden kaynaklandığını anlayamadım, işletim sistemi ile alakalı olabilir çünkü aynı sorunu windows 8.1'de yaşamamıştım, şimdiden teşekkürler.

• Modem portunu değiştirdim hala sorunum devam ediyor, bir bilgisi olan yok mudur?
  • aynı sorun bende de mevcut. win8 den win10 a geçtikten sonra olmaya başladı.
    sanırım win10 kaynaklı. ya win8 e geri dönücez yada yama beklicez.
    işim micro ile ilgili olduğundan ben win8 e geri dönmeyi düşünüyorum
  • cnrvcl C kullanıcısına yanıt
    Windows 10'a geçenlerden bu sorunu yaşayanlar belki bir çözüm yolu bulmuştur diye yazdım bende ama henüz bir sonuç alamadım, ya da bunu düzeltecek güncelleme için bekleyeceğiz.
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor, sadece bağlı kalma süresi biraz daha uzadı ama yine bağlantı kopuyor ve kablosuz internete geçiyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bilgisayarımda Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yaptım. ancak sağ alt tarafta bilgisayar ikonunun üzerinde sarı ünlem işareti var. Tanımlanamayan ağ uyarısı veriyor. Aygıt yöneticisinden baktım driverlar kurulu. acaba win 10' uyumlu olmadığı için sürücüleri görmemiş gibi olabilir mi?
  • Aynı sorun bendede var.Sürekli bağlantı kopuyor ve 2 saniye içerisinde düzeliyor.Çok büyük bi problem değil fakat sinir bozucu.Facebook'ta dolanırken video izliyosam özellikle kopunca video kapanıyor falan filan.
  • Ayni sorun bende de devam ediyor realtek onboard ethernet kartlari ile bir sorunumu var acaba cozen arkadas varmidir bu olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.