Merhabalar. WİN7den WİN10a yükseltme yapmıştım. Sonra kurcalamak her türk gencinin kanında olduğu için Produkey uygulamasıyla win10nun keyini bulup etkinleştirme yaptım fakat aradan 1 hafta geçince etkinleştirilemedi uyarısı alıyorum. Temiz kurulum yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
blackness88B
kullanıcısına yanıt
İlk kurulumda sorunsuz olsun diye sıfırdan Windows 10 kurarsan etkinleştiremezsin. Windows 10 bedava değil, sadece Windows 7 ve 8 den geçiş yapanlara bedava. Onun için ilk kurulum yükseltme şeklinde yapılacak, windows 10 u etkinleştirdikten sonra silip temiz kurulum yapabilirsin sorun olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım ve önceden Produkey uygulamasından aldığım key sayesinde etkinleştirme yaptım. Yani sorun çözüldü. İlginiz için teşekkürler.
blackness88B
kullanıcısına yanıt
dostum bu arada yine aynı hatayı söylediğin program sayesinde sorun çözüldü bana biraz bilgi verir misin bu program hakkında?
quote:
Orijinalden alıntı: KonteksV
Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım
nerden indirdin abi link atabilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: blackness88
quote:
Orijinalden alıntı: KonteksV
Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım