Şimdi Ara

WİNDOWS 10 ETKİNLEŞTİRME HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. WİN7den WİN10a yükseltme yapmıştım. Sonra kurcalamak her türk gencinin kanında olduğu için Produkey uygulamasıyla win10nun keyini bulup etkinleştirme yaptım fakat aradan 1 hafta geçince etkinleştirilemedi uyarısı alıyorum. Temiz kurulum yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• blackness88 B kullanıcısına yanıt
    İlk kurulumda sorunsuz olsun diye sıfırdan Windows 10 kurarsan etkinleştiremezsin. Windows 10 bedava değil, sadece Windows 7 ve 8 den geçiş yapanlara bedava. Onun için ilk kurulum yükseltme şeklinde yapılacak, windows 10 u etkinleştirdikten sonra silip temiz kurulum yapabilirsin sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım ve önceden Produkey uygulamasından aldığım key sayesinde etkinleştirme yaptım. Yani sorun çözüldü. İlginiz için teşekkürler.
  • blackness88 B kullanıcısına yanıt
    dostum bu arada yine aynı hatayı söylediğin program sayesinde sorun çözüldü bana biraz bilgi verir misin bu program hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonteksV

Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım

nerden indirdin abi link atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackness88

quote:

Orijinalden alıntı: KonteksV

Windowsun sitesinden indirdiğim iso dosyasını dvdye boot edip, temiz kurulum yaptım

nerden indirdin abi link atabilir misin?

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
  • eyv kardeşim ben de aynı rtm sürüm ü indirmişim de ekran kartımda bi sorun var şimdi kuramıyorum
  • Aşağıda verdim linkten windows 10'nu %100 şekilde sorunsuz etkinleştrebilirsiniz :)

----------------
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bs7N
    ----------------
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.